Spatbord kinderfiets

Spatbord kinderfiets

Heerlijk mountainbiken na een hevige regenbui door de modderpoelen en viezigheid? Kinderen genieten volop van het avontuur tijdens de fietstocht. Als de zand- en grindwegen of bospaden droog zijn, is het berijden van de favoriete tocht van je kind natuurlijk veel minder uitdagend dan bij een losse en modderige bodem. Het brengt echter wel als nadeel mee dat je viezer wordt. Gelukkig beschermt een spatbord op de kinderfiets je van het opspattende zand, modder en vuil. Zo houd je met een fiets spatbordjezelf als fietser prachtig schoon.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
18,56
Spatlap Mudflap XL
Spatlap Mudflap XL
POLISPORT

Spatlap Mudflap XL

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen
28,41
29,07
X-Board
X-Board
SKS

X-Board

Verkocht en verstuurd door Fietsweb
28,47
Voorspatbord Zefal croozer
Voorspatbord Zefal croozer
ZEFAL

Voorspatbord Zefal croozer

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
3.4/5 Op basis van 276 reviews

Houd de tweewieler schoon met een spatbord voor de kinderfiets

Decathlon biedt een uiteenlopend aanbod aan spatborden voor de kinderfiets aan zodat je in ieder weertype schoon en droog op de plaats van bestemming arriveert. Er bestaan verscheidene soorten spatborden voor de kinderfiets, zoals vaste spatborden die met name op stadsfietsen worden gemonteerd, en klikspatborden die veelal bij een racefiets worden gebruikt. Bij het kiezen van het juiste spatbord voor de kinderfiets let je op de wielmaat van de tweewieler en de dikte van de banden. De wielmaat wordt aangegeven in inches. Meestal staat het aantal inch aangeduid op de zijkant van het wiel. In de webshop staat per model beschreven voor welke inchmaat het spatbord op de kinderfiets geschikt is. Ook lees je voor welk soort fiets het spatbord kan worden gebruikt.

Speciale spatborden voor de kindermountainbike

Kinderen die sportief gebruik maken van hun mountainbike krijgen al snel te maken met vuiligheid en modder tijdens hun spectaculaire tochten door de bossen, heide of andere natuur. Speciaal voor mountainbikes beschikt Decathlon over specifieke spatborden, waaronder mudguards, die ideaal zijn voor de bredere banden van een MTB. Voor mountainbikers is het vaak een terugkerend dilemma. Vanwege de sport willen de berijders graag fietsen met een mountainbike die zo licht mogelijk van gewicht is. Hierdoor heb je last van weinig weerstand en kun je hogere snelheden behalen. De spatborden voor de kinderfiets zorgen er echter voor dat je kind schoner blijft tijdens het rijden op de fiets. Daarom kies je voor een model dat je aan de zadelpen kunt bevestigen. Wellicht beschermt dit spatbord voor de kinderfiets minder tegen opspattend vuil, maar zijn ze wel robuust en komen ze niet tegen het wiel aan. Ook kiezen mountainbikers vaak voor een spatbord op de kinderfiets dat eenvoudig op en van de fiets af geklikt kan worden. Met mooi weer rijdt je kind dan zonder extra ballast, terwijl bij regen of andere weersomstandigheden de spatborden voor de kinderfiets het risico op vieze kleding beperken.

Vraag je je af welke spatbord voor de kinderfiets van jouw zoon of dochter geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige medewerkers via de website. Onze verkopers zijn zelf grote liefhebbers van de wielersport, waardoor we je graag verder helpen om het beste spatbord voor de kinderfiets aan te schaffen. Bekijk meteen onze webshop voor je favoriete fietsaccessoires.