Mandje en bagagedrager kinderfiets

Mandje en bagagedrager kinderfiets

Schoolboeken meenemen op de fiets of je favoriete pop vervoeren op de poppenstoel; kinderen willen net als hun ouders rondfietsen met spulletjes in hun eigen mandje op de kinderfiets. De mandjes voor de kinderfiets bevestig je eenvoudig aan het stuur of op de bagagedrager. Decathlon biedt fietsmanden en fietstassen in allerlei soorten en maten aan. Van een klassiek donker fietsmandje voor de kinderfiets tot een turquoise fietstas in een modern en strak design. Bekijk meteen ons aanbod in de webshop voor meer inspiratie.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€53,90 -35%
€35,00
Victoria Mand met Lood
VICTORIA

Victoria Mand met Lood

€32,95
€22,29
Spinbindernet zwart/wit
SIMSON

Spinbindernet zwart/wit

€73,17
€125,80
€44,50 -46%
€24,00
€49,00 -42%
€28,00
€20,72
€43,57
€17,45
€36,80
€20,72
€55,77
4.6/5 Op basis van 2872 reviews

Een mandje voor de fiets van je kind in alle soorten en maten

Decathlon beschikt over een uitgebreid assortiment mandjes voor de fiets van je kind. Zo zijn de metalen mandjes voor de kinderfiets bijvoorbeeld hetzelfde uitgevoerd als een volwassen model, maar dan in een maatje kleiner. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld geschikt voor een kinderfiets van 24 inch, voor kinderen van ongeveer 7 tot 9 jaar. Het metalen mandje voor de fiets van je kind kan overigens ook uitstekend door een volwassene worden gebruikt die liever een mandje vervoert dat ietwat kleiner is.

Het mandje voor op de fiets van het kind bevestig je eenvoudig vooraan aan het stuur. Met een inhoud van 9 liter is er genoeg ruimte voor de spullen van je kind. Handig is bovendien dat je het materiaal in één ogenblik kunt losklikken. Zo doet je zoon of dochter gemakkelijk samen met jou boodschappen in de supermarkt of op de markt. Het ijzeren mandje is gemaakt van 100 procent staal, met een inzetstuk dat volledig van PVC is geproduceerd. Decathlon verkoopt uitsluitend mandjes voor de kinderfiets van hoogstaande kwaliteit, zodat het een lange tijd meegaat. Zo krijg je een garantie van 2 jaar op het mandje voor de kinderfiets.

Mandje voor de meisjesfiets met stickers en tekenfilmfiguren

Voor kinderfietsen in kleinere maten zijn ook prachtige mandjes beschikbaar in de webshop van Decathlon. Bestel bijvoorbeeld een roze mandje voor de meisjesfiets met grappige tekenfilmfiguren en meegeleverde stickers. Het mandje voor de meisjesfiets is stevig, waardoor het tegen een stootje kan. Het onbuigzame mandje voor de meisjesfiets met bevestigingsbeugels kan belast worden tot vijf kilogram. Toch is het mandje voor de kinderfiets licht van gewicht, zodat het geen onnodige verzwaring oplevert bij de wendbaarheid van de fiets. Zo stapt je kind gemakkelijk op de fiets, zonder dat het stuur een kant op draait of problemen geeft tijdens het fietsen. Het mandje voor de kinderfiets voldoet bovendien aan de eisen van de EN71 norm, wat de Europese norm voor speelgoed is.

Naast mandjes voor de kinderfiets neemt je kind zijn of haar favoriete knuffel mee in de poppenstoel. Zo krijgt de pop of knuffel de beste plaats achterop in het speciale zitje. Door middel van een verstelbare riem met klittenband zorg je ervoor dat de knuffel goed op zijn plek blijft tijdens de fietstocht. De poppenstoel is daarbij eenvoudig te monteren aan de zadelpen van kinderfietsen van 14" en 16". Naast de roze variant vind je ook een fraai lichtblauw model in ons assortiment aan mandjes voor de kinderfiets.