Kinderfiets 14 inch

Kinderfiets 14 inch

Met een kinderfiets van 14 inch vergroot je de leefwereld van je kind. Deze fiets is geschikt voor kinderen in de leeftijdsklassen 3 tot 5 jaar, die over een lengte beschikken van 90 tot 105 centimeter. Daarnaast biedt Decathlon handige kinderfietsaccessoires aan zoals verlichting en zijwieltjes om veilig te weg op te gaan. Een fietshelm zorgt ervoor dat je zoon of dochter klaar voor vertrek is!

Advies nodig?
Hoe kies ik een kinderfiets?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
‪LEEFTIJD‬
‪LENGTE‬
Kleur
Merk
Prijs
VERKOPER
€139,95
€139,95
€139,95
4.6/5 Op basis van 5610 reviews

Welke 14 inch fiets is geschikt voor beginners?

Bij de keuze voor een 14 inch fiets spelen drie elementen een rol: de leeftijd van het kind, de lichaamslengte van het kind en de ervaring met fietsen. De fietsen van Decathlon zijn zodanig ontworpen dat kinderen in de leeftijdsklasse drie tot vijf perfect hun balans kunnen vinden. De B'TWIN 14 inch fiets geeft kinderen vertrouwen en comfort waardoor ze direct plezier krijgen in het leren fietsen. Het handige stop-easy systeem maakt het voor beginners bovendien gemakkelijker om te remmen, in tegenstelling tot het klassieke handremsysteem. Dit maakt deze kinderfiets van 14 inch ideaal voor beginners.

De goedkope 14 inch fietsen binnen ons assortiment zijn in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar. Van een knalroze bloemetjesfiets tot een stoer matzwart design. Zo rijdt ieder kind op de fiets die bij hem of haar past. Aangezien kinderen in veel gevallen wat minder rustig met hun fiets omgaan is het verstandig om ook de materiaalkeuze te onderzoeken. Een stalen frame kan bijvoorbeeld tegen een stootje. Bovendien is het sterke materiaal ook enorm duurzaam.

Een 14 inch fiets voor de leeftijd drie tot vijf jaar

Ondanks dat een 14 inch fiets voor de leeftijd drie tot vijf jaar is bedoeld, zegt hoe oud het kind is niet alles. Het draait immers om de lichaamslengte van het kind, en de 14 inch fiets leeftijd zegt alleen iets over het gemiddelde. Daarom vermelden we bij de 14 inch fiets niet alleen de leeftijd, maar ook de lichaamslengte van 90 tot 105 centimeter. Zorg dat de fiets die je aanschaft niet te groot is voor het kind. Hoe geschikter de kinderfiets van 14 inch voor je zoon of dochter is, des te sneller het kind zal leren fietsen.

Aan te raden is om een kinderfiets van 14 inch te kopen met een in hoogte verstelbaar zadel en stuur. Hierdoor kan het kind extra lang van de tweewieler kan genieten. Het kind moet goed bij de trappers van de kinderfiets 14 inch komen, de grond kunnen aanraken en balans kunnen houden. Om de veiligheid van de kinderfiets 14 inch te maximaliseren, is het verstandig om een tweewieler aan te schaffen die voorzien is van extra veiligheidsmiddelen als witte veiligheidsstrepen of reflectoren op de wielen. De kinderfietsen 14 inch van Decathlon beschikken over een dichte kettingkast en jasbeschermer om te voorkomen dat er iets tussen de spaken glipt. Benieuwd naar ons assortiment aan kinderfietsen van 14 inch? Neem dan gelijk een kijkje in onze webshop!