Fietsponcho

Fietsponcho

Zoek je een fietsponcho om droog en schoon op je werk of school aan te komen? De fietsponcho's zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken, waardoor je bij een Hollandse bui toch droog blijft. Decathlon beschikt over een brede selectie fietsponcho's voor dames, heren en kinderen. Naast de regenponcho's beschikken we over handige regenlaarzen en paraplu's voor nog meer bescherming. Laat je inspireren door ons aanbod in de webshop.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€74,50
Hoga Regenjas - Zwart
BASIL

Hoga Regenjas - Zwart

€114,99 -14%
€98,00
*De uitverkoop begint op 25-9-2023
€29,99
Regenponcho fietsstoeltje rood
R'FLECT

Regenponcho fietsstoeltje rood

(17)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.1/5 Op basis van 188 reviews

Fietsponcho van hoogwaardig materiaal

De fietsponcho's van Decathlon zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo heb je de keuze uit een fietsponcho met mouwen, zowel kort als lang of zonder mouwen. Of je nu een regenponcho zoekt voor een wandeltocht, mountainbiketocht of een festival, de ideale poncho vind je binnen ons assortiment. Alle fietsponcho's zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat je langdurig gebruik kunt maken van de regenkleding. Daarnaast zijn de fietsponcho's zeer compact verpakt. Dit zorgt ervoor dat je ze eenvoudig meeneemt. Hierdoor houd je meer ruimte voor andere spullen in je bagage. De fietsponcho's zijn getest aan de hand van de waterdampdoorlatendheid, oftewel de resistance evaporative transfer, RET. Hoe lager de waarde binnen de RET, des te hoger het ademend vermogen van de fietsponcho is. Doordat wij enkel goed geteste fietsponcho's binnen onze webshop hebben, zijn de meeste van onze poncho's ademend. Dit zorgt ervoor dat je droog blijft van de regen, maar ook niet teveel zweet onder de poncho.

De fietsponcho is daarnaast zo ontwikkeld dat het niet omhoog waait gedurende het fietsen. Binnen de capuchons van de fietsponcho is daarnaast een soort van venster gecreëerd, zodat je veilig in het rond kan kijken gedurende de fietstocht. De fietsponcho's zijn daarnaast in felle, reflecterende kleuren geproduceerd. Zo rijd je niet alleen in een vrolijke tint rond, maar ben je ook goed voor medeweggebruikers te zien.

Fietsponcho voor je kind voor optimale bescherming

Niet alleen voor volwassenen beschikt Decathlon over comfortabele poncho's, ook fietsponcho's voor kinderen hebben we in het assortiment. De fietsponcho's voor kinderen zijn gemakkelijk om aan te trekken en licht van gewicht, zodat je kind er minimaal last van heeft gedurende het fietsen. Belangrijk is dat de fietsponcho voor het kind prettig zit en niet trekt. Door een goede sluiting is de poncho voor het kind waterdicht, zodat je kind schoon en droog blijft. Ook is het van belang dat je kind, ondanks de regenkleding, goed overzicht houdt op de weg om veilig te kunnen fietsen. Zorg dan ook dat de poncho op maat is en geen problemen geeft bij de trappers. De poncho's voor kinderen zijn in allerlei vrolijke kleuren verkrijgbaar, zodat je kind goed opvalt in het verkeer.

Wil je meer weten over de fietskleding van Decathlon? De specialisten van Decathlon zijn zelf experts binnen de wielersport en op de hoogte van de laatste trends op het gebied van regenkleding. Om meer te weten te komen over de juiste materialen voor jezelf of je kinderen, stel je vragen aan een van onze medewerkers in de winkel of bekijk je de webshop.