Fietsopbergsysteem

Fietsopbergsysteem

Een fiets is niet het makkelijkste item om op te bergen. Natuurlijk kun je jouw fiets ergens op straat neerzetten met je fietsstandaard, maar met een beetje wind loop je wel het risico dat je fiets omvalt en beschadigd raakt. Constant om een fiets in de hal heen moeten manoeuvreren wekt irritatie op, maar als je geen schuurtje tot je beschikking hebt lijkt het soms de enige optie. Gelukkig is er ook een andere mogelijkheid: een fietsopbergsysteem. Bij Decathlon zijn fietsopbergsystemen verkrijgbaar in verschillende varianten.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
18,58
45,05
Fiets showstandaard P646
ICETOOLZ

Fiets showstandaard P646

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

Vanaf
42,99
80,50
Flash Stand MX Stand
TOPEAK

Flash Stand MX Stand

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

246,50
231,99
Hiplok Muurslot Airlok
HIPLOK

Hiplok Muurslot Airlok

Verkocht en verstuurd door Sport4it

51,83
Buggy-Mee de Luxe Mat-zwart
STECO

Buggy-Mee de Luxe Mat-zwart

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

4.4/5 Op basis van 4340 reviews

Bespaar ruimte met een fietsopbergsysteem aan de muur

Een fiets opbergen in een kleine ruimte kan op z’n zachtst gezegd een uitdaging zijn. Waar je de fiets ook zet, je hebt altijd te maken met uitstekende trappers en een onhandig stuur. Geen nood, een fietsopbergsysteem aan de muur biedt uitkomst! In ons uitgebreide assortiment aan fietsopbergsystemen hebben we onder andere muurbeugels en muurdragers voor één of meerdere fietsen. Met een muurdrager voor vijf fietsen berg je bijvoorbeeld eenvoudig de fietsen van het hele gezin op in de garage. Groot voordeel: doordat je de fietsen aan de muur ophangt, creëer je ruimte op de vloer én loop je niet zo snel tegen de fiets aan.

Zie je er tegenop om je fiets iedere keer op te moeten tillen om deze in het fietsopbergsysteem aan de muur te hangen? We hebben ook een fietsopbergsysteem in de vorm van een wandbeugel, waarbij het wiel op de grond blijft staan. Je kunt je fiets hier zowel horizontaal als verticaal in stallen. Goed om te weten: het bevestigen van een fietsopbergsysteem aan de muur is over het algemeen vrij eenvoudig. Mocht je twijfelen, bijvoorbeeld over welke schroeven je het beste kunt gebruiken, vraag dan een specialist om advies.

Gebruik het plafond als fietsopbergsysteem

Een andere optie voor een fietsopbergsysteem is de hoogte in. Handig voor in de gang of een andere plek waar je niet zoveel muuroppervlak voor een fietsopbergsysteem tot je beschikking hebt. Met plafondbevestiging voor je fiets trek je dankzij katrollen en automatische blokkering veilig en met weinig inspanning je fiets omhoog en laat je hem eenvoudig weer zakken. In plaats van een fietslift kun je ook nog kiezen voor een fietshaak die je op verschillende manieren kunt bevestigen.

Wil je jouw fiets liever buiten stallen? Kijk dan eens naar onze stalen fietsenrekken als fietsopbergsysteem. Gecoat met een dun laagje zink tegen het roesten en verkrijgbaar als vrijstaand exemplaar of als fietsenopbergsysteem voor bevestiging aan vloer of wand. Natuurlijk kun je het fietsenrek ook binnen gebruiken. Je hebt keus uit een fietsenrek voor twee fietsen (eventueel te koppelen tot een groter rek), of een rek voor vijf fietsen. Voor welk fietsopbergsysteem je ook kiest, let er in ieder geval goed op dat het geschikt is voor jouw tweewieler. Vooral de breedte van je banden is hierbij van belang, maar daarnaast kan ook de vorm van het frame je keus beïnvloeden. Aarzel niet om ons om advies te vragen, we helpen je graag de juiste keuze te maken!