Fiets bidon

Fiets bidon

Maak je op een doordeweekse dag of in het weekend vele kilometers op de fiets en kun je nu eigenlijk niet wachten om je racefiets weer te pakken voor een rondje? In dat geval is het van cruciaal belang dat je voldoende blijft hydrateren en zeker weet dat je lichaam wordt voorzien van voldoende brandstof. Wellicht drink je tijdens een pauze op je elektrische fiets graag een warme kop thee, je gaat voor je vertrouwde slok water op die ene warme namiddag of brengt graag je koolhydraten op peil met een sportdrank. Wat je favoriete drank ook is tijdens het fietsen, een fiets bidon in een bidonhouder is in alle gevallen zeker geen overbodige luxe om aan te schaffen. Gelukkig shop je bij ons een fiets bidon in een breed scala aan kleuren en designs. Naar wat voor soort fiets bidon ben je op dit moment op zoek?

Advies nodig?
Hoe kies ik een bidon?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
19,63
Bidon PBO 600 ml wit
MIGHTY

Bidon PBO 600 ml wit

Verkocht en verstuurd door Fietsweb

28,73
Gereedschapskoker Zefal M
ZEFAL

Gereedschapskoker Zefal M

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

(1)
16,84
Bidon met houder 600 ml
MIRAGE

Bidon met houder 600 ml

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

31,11
Busls Zefal L
ZEFAL

Busls Zefal L

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

20,03
Bidon Big Mouth 550 ml grijs/zwart
SIMSON

Bidon Big Mouth 550 ml grijs/zwart

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

23,39
Bidon Grip 750 ml zwart/grijs
SIMSON

Bidon Grip 750 ml zwart/grijs

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

4.1/5 Op basis van 11227 reviews

Een fietsbidon bestel je in een erg breed scala aan uitvoeringen

Naar een goedkope fiets bidon hoef je vanaf nu gelukkig niet verder meer te zoeken. Je hebt op deze pagina namelijk de keuze uit een fiets bidon in een erg breed scala aan prints en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een model in het zwart, een model in het wit of ga voor een transparante variant. Bij deze laatste variant weet je altijd precies hoeveel drank er nog in de fietsbidon zit.

Een fietsbidon op deze pagina is in de meeste gevallen BPA-vrij, is dus geschikt voor de vaatwasser, kan tegen een stootje en is voorzien van een erg praktische opening. Op deze manier weet je altijd zeker dat de fietsbidon schoon blijft en niet gaat lekken tijdens het fietsen. En dat is wel zo goed om te weten, toch?

Warme dranken blijven altijd op de juiste temperatuur door een thermo bidon fiets mee te nemen

Je kent het vast en zeker wel. Tijdens de koudste dagen van het jaar warm je tijdens een drinkpauze maar al te graag even op, zodat je fietsrit net even wat beter vol te houden is. Je kunt natuurlijk de nodige voorbereidingen treffen door je, voordat je op de fiets stapt, warm aan te kleden met handschoenen, mutsen en thermokleding. Echter is de beste manier van opwarmen door tijdens een pauze een warme drank te drinken uit een thermo bidon fiets.

Warme dranken blijven tijdens het fietsen in gure wind en bij lage temperaturen altijd op de juiste temperatuur door een thermo bidon fiets mee te nemen. Een fiets bidon met thermo bestel je gemakkelijk op deze pagina. Tip! Bekijk ook eens het aanbod bidonhouders op de webshop. Op deze manier bevestig je je bidon stevig op het frame van de fiets en weet je ook nog eens zeker dat je erg makkelijk toegang hebt tot de vloeistof tijdens het fietsen. Naar wat voor soort thermo bidon fiets gaat je voorkeur uit? Bekijk alle modellen op deze pagina en haal je favoriete model eenvoudig in huis.