Bidonhouder

Bidonhouder

Genoeg vocht drinken via een bidon tijdens je fietstocht is natuurlijk onwijs belangrijk. Je kunt hierdoor voldoende blijven hydrateren gedurende de dag en je voorkomt ook nog eens de kans op uitdroging tijdens je rit. Niet alleen les je de dorst met een flinke slok water, je geeft je spieren ook nog eens een flinke boost door regelmatig water te blijven drinken. Reden genoeg dus om vandaag nog een handige bidonhouder voor je geliefde tweewieler in te slaan. Het assortiment bestaat vandaag de dag uit een breed aanbod aan bidonhouders en zijn ook nog eens erg scherp geprijsd.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€44,99 -4%
€42,90
*De uitverkoop begint op 11-9-2023
€24,99
Flessenkooi Overal
SKS

Flessenkooi Overal

€39,95
€16,58
€66,50
Koolstoffles houder Pro
PRO

Koolstoffles houder Pro

€57,00
Waterfleshouder Massi Arrow
MASSI

Waterfleshouder Massi Arrow

€18,45
€23,11
€12,99
€61,00
€49,50
€69,99 -16%
€58,50
*De uitverkoop begint op 24-9-2023
€19,89
€31,50
€21,80
€24,90
€28,22
Dubbele - bidonhouder
SKS

Dubbele - bidonhouder

4.5/5 Op basis van 15360 reviews

De bidonhouder fiets heeft een universele maat en is hierdoor geschikt voor ieder type fiets

Ben je maar al te graag op je racefiets te vinden en mag een bidonhouder fiets daarom zeker niet ontbreken bij je tweewieler? Bestaat de fietstocht naar je werk uit aardig wat kilometers en wil je daarom goed kunnen hydrateren met water of met een sportdrank? Of ga je er regelmatig op uit voor een lange fietstocht in het weekend of voor een ontspannende fietsvakantie in eigen land of in het buitenland? Iedere bidonhouder uit het assortiment heeft een universele maat en is hierdoor geschikt voor vrijwel ieder type fiets en ieder type bidon.

Voor wat voor soort model je ook gaat uit de collectie, iedere bidonhouder fiets is binnen no-time te vast te maken op de fiets. Tip! Bekijk ook eens het aanbod uit bidons. Hierdoor kun je de bidonhouder fiets direct gaan gebruiken en iedere bidon uit de collectie is ook nog eens erg praktisch om te gebruiken. Zo zijn de meeste modellen BPA-vrij en hierdoor geschikt voor de vaatwasser. Ideaal als je dat ene smaakje sportdrank tijdens de volgende rit liever niet wil proeven. Ook is een bidon uit het assortiment erg gemakkelijk te gebruiken, geschikt voor zowel sportdranken als voor water en je hebt ook nog eens de keuze uit een erg breed scala aan kleuren en designs.

Kies ervoor om de bidon op verschillende manieren te bevestigen op je fiets zoals de bidonhouder aan het stuur

Het grote voordeel van de bidonhouders uit de collectie, is dat je ze op meerdere manieren vast kunt maken aan de fiets. Veel mensen kiezen natuurlijk voor een klassieke variant door de bidonhouder vast te maken aan het frame van de fiets, maar een bidonhouder stuur behoort vandaag de dag ook tot de mogelijkheden. Hierdoor kun je je bidon pakken op de manier hoe het voor jou het beste werkt.

Een bidonhouder is tegenwoordig in een erg breed scala aan kleuren te verkrijgen. Ga bijvoorbeeld voor een model in het zwart, wit of groen. Wil je graag meer weten over een bidonhouder, zoals een bidonhouder stuur, uit de collectie? Je stelt je vragen, bijvoorbeeld over een bidonhouder stuur, in een Decathlon winkel bij jou in de buurt.