Winter fietskleding

Winter fietskleding

Het is het hele jaar door natuurlijk meer dan wenselijk dat je je gaat kleden op basis van de temperatuur die wordt voorspelt tijdens het fietsen. Tijdens de meest koude maanden van het jaar, is het daarom zeker geen overbodige luxe om kwalitatief goede winter fietskleding in huis te halen. Iedere kilometer is net even wat beter vol te houden op de fiets en je voorkomt dat je blijft rillen als je buiten bent. De winter fietskleding is in de meeste gevallen voorzien van een geborstelde binnenkant. Dit zorgt ervoor dat je lekker warm kunt blijven. Lichaamswarmte wordt vele malen beter vastgehouden door de winter fietskleding, maar tegelijkertijd kan lichaamszweet ook erg goed af worden gevoerd. Het assortiment van winter fietskleding bestaat uit een leuke collectie voor heren en dames in de wintermaanden. De collectie, bestaande uit onder meer jacks, handschoenen en ondershirts, zijn erg slim ontworpen en hierdoor altijd van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan handige duimgaten om de mouwen op de juiste plek te houden, slim geplaatste steekzakken met ritssluiting voor het opbergen van je musthaves of een capuchon waardoor je gezicht goed is beschermd tegen wind en regen. Handig en comfortabel!

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Sport Group
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Prijs
Kleur
4.4/5 Op basis van 46439 reviews

Kies uit een leuke collectie fietskleding heren winter

De fietskleding heren winter bestaat uit een erg mooi assortiment en alle items zijn ook nog eens erg goed met elkaar te combineren. Daarnaast zijn de meeste items van fietskleding heren winter voorzien van reflecterende details, waardoor je net even wat beter opvalt in het verkeer tijdens een mistige ochtend, een grijze zaterdagmiddag of op een doordeweekse avond als je naar de sportschool of terug naar huis fietst. De fietskleding heren voor de winter is gemaakt van de beste materialen en zit hierdoor onwijs comfortabel. Je ervaart minimale hinder tijdens het fietsen en blijft lekker droog en warm.

Waar ga jij de fietskleding dames winter voor gebruiken?

De fietskleding dames winter is voor een breed scala aan situaties in te zetten. Trek de fietskleding dames voor de winter bijvoorbeeld aan tijdens je dagelijkse woon-werk rit, tijdens een lange tocht op de racefiets in het weekend of neem meerdere setjes mee die je kunt dragen tijdens je jaarlijkse fietsvakantie. Het beste van allemaal? De fietskleding dames winter uit het assortiment is ook nog eens altijd erg goedkoop, zodat er altijd wel een leuke set voor je te vinden is.

Kun je hulp gebruiken bij het uitzoeken van bovenstukken en onderstukken uit de collectie winter fietskleding, bijvoorbeeld voor fietskleding dames winter? Of zijn er overige vragen over bijvoorbeeld de pasvorm of hoe je de winter fietskleding het beste kunt onderhouden? Wat je vraag ook is, we staan graag voor je klaar. Je stelt je vragen in een van de Decathlon winkels. Wie weet geniet jij binnenkort nog meer van jouw fietsritten in de wintermaanden met items uit de collectie.