Fietsverlichting

Fietsverlichting

Al vanaf jongs af aan ben je gewend om te fietsen naar school, naar de sportschool of heen en terug naar werk. Worden de dagen korter en merk je hierdoor dat je zichtbaarheid vele malen lager is, dan is het natuurlijk erg belangrijk dat je hier de nodige voorbereidingen voor treft. De meeste fietsen zijn vandaag de dag gelukkig standaard uitgerust met kwalitatief goede fietsverlichting.  Merk je dat de fietsverlichting toch niet helemaal zijn werk doet of wil je juist nog beter zichtbaar zijn op de weg dan je nu al bent? Kies in dat geval voor een fietslicht uit onze collectie. Voor iedere fiets, of dat nu een damesmodel, een herenmodel of een kindermodel is, is er altijd een brede keuze aan verlichting voor de fiets te vinden.  

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
‪POSITIE‬
‪ZICHTBAARHEID‬
‪TYPE VERLICHTING‬
‪Type bevestiging‬
‪TYPE VOEDING‬
‪TYPE LICHT‬
Merk
VERKOPER
Prijs
Kleur
49,51
koplamp Buster 400 usb
koplamp Buster 400 usb
SIGMA

koplamp Buster 400 usb

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen
73,84
koplamp Buster 800 usb
koplamp Buster 800 usb
SIGMA SPORT

koplamp Buster 800 usb

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen
29,77
77,01
helmlamp Buster 800 HL usb
helmlamp Buster 800 HL usb
SIGMA

helmlamp Buster 800 HL usb

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen
4.1/5 Op basis van 17918 reviews

Vergroot je zichtbaarheid in de schemering of in het donker door te fietsen met een fietslicht uit de collectie

  

Veiligheid in het verkeer is natuurlijk erg belangrijk voor jong en voor oud. Niet alleen vergroot je jouw zichtbaarheid voor naderende voetgangers, wielrenners of automobilisten, je hebt zelf ook veel beter het overzicht tijdens een ritje op de fiets. Het wordt dus hoog nodig tijd om ook eens de staat van de de verlichting van jouw fiets grondig te inspecteren.  Het assortiment dat je op deze pagina, of in een van de winkels, kunt bestellen, bestaat uit fietsverlichting met een vaste montage. Dit zorgt ervoor dat het lampje niet alle kanten op gaat schijnen tijdens het fietsen en de kans op diefstal van de fietsverlichting kun ook nog eens je aanzienlijk verminderen. Naast handige verlichting kies je ook uit een mooie selectie reflectoren. Hierdoor vallen jij en je fiets beter op zodra het licht van andere weggebruikers op je schijnt. Al met al genoeg redenen om vandaag nog een van de reflectoren en een lamp, zoals een achterlicht of een koplamp, te bestellen op deze pagina!

  

 Kies voor een fietslamp tussen de 100 en 400 lumen en met een hoge lux

  

Als je voor het eerst een fietslamp gaat kopen, is het volkomen begrijpelijk dat je misschien niet helemaal zeker weet wat voor sterkte je precies nodig gaat hebben. Oké, de vorm van de fietslamp herken je uit duizenden zodra je een winkel binnenloopt. Maar welke fietslamp is nu écht aan te raden? En hoe weet je nu zeker dat je goed op kunt vallen in de schemering of in het donker?   Op het gebied van verlichting wordt er vaak over lumen en lux gepraat. Lumen is de eenheid voor lichtstroom en meet de totale hoeveelheid licht dat door de lichtbron uit wordt gestraald. Lux is de hoeveelheid licht op een bepaald oppervlak  Kies standaard voor een fietslamp met een sterkte tussen de 100 en 400 lumen en met een hoge lux. Op deze manier fiets je op ieder moment van de dag met een erg breed gezichtsveld en profiteer je ook nog eens van erg veel overzicht op de weg. Maar ook andere weggebruikers zien je met het fietslamp sneller naderen. Tip! Koop direct meer verlichting in. Hierdoor weet je zeker dat je een voorraadje achter de hand hebt voor het geval de verlichting aan vervanging toe is.