Fietsrugzak

Fietsrugzak

Veel mensen denken er niet altijd even snel over na, maar een fietsrugzak is een van de handigste accessoires die je je maar kunt verzinnen als je regelmatig op de fiets stapt. Een fietsrugzak ziet er niet alleen erg sportief uit, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien, zodat een ritje op de fiets zo aangenaam mogelijk kan worden gemaakt. Pak je iedere dag de fiets naar het werk? Geniet je van lange fietstochten in het weekend? Of ben je een fanatieke fietser en pak je regelmatig de racefiets voor een tocht van een aantal uur? Voor tal van doeleinden en voor ieder type fietser is er een geschikte fietsrugzak te vinden in de collectie. Merk je dat je met een van de kwalitatief goede fietsrugzakken toch net niet voldoende opbergruimte hebt? In dat geval kun je ook nog overwegen om een van de fietstassen mee te bestellen uit het assortiment. Deze fietstassen bevestig je erg gemakkelijk aan je bagagedrager en zorgen voor erg veel comfort tijdens het fietsen.

Skip filters
Filters
Geen resultaten

Een waterdichte rugzak fiets beschermt je spullen tegen plassen water, regen, hagel en sneeuw

Laten we eerlijk zijn, het weer in ons land kan per uur behoorlijk verschillen. Wellicht werd er aan het begin van de dag de hele dag zon voorspelt, maar merk je toch dat er in de loop van de dag donkere wolken over het kantoor, over de velden of over je huis beginnen te trekken. Waar je ook bent met je fiets, je voorkomt natuurlijk het liefste dat je spullen doordrenkt raken van het water.

Een waterdichte rugzak fiets beschermt je spullen tegen plassen water, regen, hagel en sneeuw. Deze waterdichte rugzakken voor op je fiets houden water tegen door de speciale coating en zorgen hierdoor voor maximale bescherming van de inhoud van de tas. Ideaal als je bijvoorbeeld je laptop mee wilt nemen naar werk of naar je studie, een fietscomputer snel op wilt bergen of eten en drinken graag droog wilt houden in de waterdichte rugzak fiets.

De fietsrugtassen zijn in verschillende soorten designs te verkrijgen

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen die een fietsrugzak je te bieden heeft? Bekijk in dat geval dit model, of een fietsrugzak zonder een waterdichte coating, in een van onze winkels of in de webshop. De fietsrugtassen zijn in verschillende soorten designs te verkrijgen en ieder model is van diverse handige details voorzien. Zo zijn de schouderbanden bij de meeste fietsrugtassen naar wens te verstellen. Hierdoor ziet de fietsrugzak als gegoten en voorkom je dat het model gaat knellen op je rug of schouders. Ook is iedere fietsrugzak van verschillende handige vakken voorzien. Hierdoor kun je waardevolle spullen makkelijker scheiden van onder meer bidons, voeding en zonnebrillen. Het beste van allemaal? Alle modellen fietsrugtassen zijn ook nog eens scherp geprijsd, zodat er voor jou altijd wel een model te vinden is. Naar wat voor soort design gaat je voorkeur uit?