Fietshelmen

Fietshelmen

Bij Decathlon hebben we een groot assortiment aan fietshelmen voor zowel jonge als volwassen fietsers. Elke fietshelm is als veilig gekeurd en daarnaast is de kwaliteit van afwerking en pasvorm bepalend voor de prijs die je ervoor moet betalen. Het belangrijkste is dat een fietshelm comfortabel moet zitten. Koop daarom je fietshelm nu online bij Decathlon. Alle helmen van onze eigen merken B'Twin, Oxelo, Van Rysel en Rockrider zijn EN1078 gekeurd.
Advies nodig?
Hoe kies ik een fietshelm?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Sport Group
Maat
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪TYPE SLUITING‬
‪AFSTELLINGSWIJZE‬
‪AFNEEMBAAR VIZIER‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
83,16
Helm Hyban 2.0 - Fluweel Zwart
ABUS

Helm Hyban 2.0 - Fluweel Zwart

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

4.5/5 Op basis van 33828 reviews

FIETSHELM KOPEN BIJ DECATHLON

Bij Decathlon staat veiligheid hoog in het vaandel en biedt daarom zowel een fietshelm dames of heren als een fietshelm voor kinderen aan. Of je nu aan mountainbiken (MTB) doet of op een BMX rijdt, op een racefiets, stadsfiets of elektrische fiets rijdt; een fietshelm kan nooit kwaad en is in sommige gevallen juist noodzakelijk. Zo is op de racefiets een fietshelm een must, vanwege de snelheid en de daardoor grotere gevolgen van eventuele val. De racefiets helm van B’twin is licht, verstelbaar en comfortabel. Ook voldoen deze racefiets helmen aan de veeleisende Europese normen op het vlak van veiligheid. Doe je aan mountainbiken, dan is het goed om te weten dat een MTB helm verschilt van een racefiets helm. Zo zijn de zijkanten en achterkanten van een MTB helm dikker dan van een racefiets helm, zodat deze beschermd zijn tegen takken en andere objecten. Ook hebben MTB helmen vaak een klepje aan de voorkant die helpt tegen de zon en/of opspattend modder. Ook in de stad kan een fietshelm van belang zijn, omdat het daar erg druk en hectisch kan zijn. Om je fietstochten in iedere situatie veiliger te maken, biedt Decathlon eenvoudige en praktische helmen aan die zijn aangepast aan het rijden in de stad of op het platteland. Kom gerust naar een Decathlon voor een test van je fietshelm. Hier test je de pasvorm en maat, maar ook is er de mogelijkheid om te testen of deze goed blijft zitten tijdens het fietsen. De afdelingen in de winkels worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over een fietshelm kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Zij brengen je graag een stap dichter bij je veiligheid. Denk er tenslotte aan om je helm na vijf jaar te vervangen. De kwaliteit van de materialen neemt namelijk na verloop van tijd af. Ook als de fietshelm een schok heeft opgevangen moet je hem vervangen, zelfs als hij intact lijkt. Een racefiets helm of MTB helm beschermt je hoofd bij een crash namelijk door een deel van de energie te absorberen. Dit is niet altijd zichtbaar en dus heb je kans dat bij een volgende val de helm niet optimaal meer beschermd. Ook bij het vervangen van je fietshelm staat Decathlon voor je klaar om te helpen bij het uitzoeken van een nieuwe fietshelm.

FIETSHELM KIND

Als geen ander begrijpen wij dat de veiligheid van je kind altijd voorop staat. Jonge kinderen zijn nog onervaren in het verkeer en zijn dus extra kwetsbaar. Daarom biedt Decathlon naast een fietshelm dames en fietshelm heren, ook een fietshelm kind aan. De kinderhelmen van B’twin zijn ontworpen voor kinderen van 9 maanden tot 10 jaar. Met de fietshelm kind kunnen peuters zich concentreren op het leren fietsen. Oudere kinderen worden goed beschermd wanneer ze naar school fietsen of hun eerste BMX trucjes gaan proberen. Wanneer je als ouder het juiste voorbeeld wil geven kun je natuurlijk zelf ook een helm gaan dragen, iets wat je eigen veiligheid en dat van je kind ten goede komt. Neem daarom ook een kijkje bij fietshelm dames of fietshelm heren. Een fietshelm kind beschikt over dezelfde eigenschappen als de helmen voor volwassenen: verluchtingsopeningen, een zachte binnenbekleding en een verstelbare hoofdomtrek. Net als bij het uitzoeken van een fietshelm dames of fietshelm heren, is het belangrijk dat ook je kind de fietshelm kind test. Dit kan gemakkelijk bij één van onze Decathlon winkels.

FIETSHELM BABY

Een fietshelm is niet alleen belangrijk tijdens het zelf fietsen; ook in het kinderstoeltje is dit van belang. Een babyhoofdje is namelijk extra kwetsbaar. Daarom biedt Decathlon ook een fietshelm baby aan. Deze fietshelm baby is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. De fietshelm baby is voorzien van een verstelwieltje zodat hij steeds stevig blijft zitten. Ook heeft de fietshelm baby verstelbare zij riempjes en is hij erg licht. Net als bij het uitzoeken van een fietshelm dames, heren of kinderen, is het belangrijk dat de fietshelm baby ook wordt getest. De experts in de Decathlon winkels helpen je daar graag bij.