Fietsgereedschap

Fietsgereedschap

Een lekke band, haperende remmen of een vieze fiets: aan iedere fiets mankeert wel eens wat. Met een fietspomp hou je de banden op spanning om zo de kans op schade te beperken. Als je goed fietsgereedschap in huis hebt, kun je jouw fiets zelf onderhouden en repareren. Vaak is dit helemaal niet zo ingewikkeld. Of je nu op zoek bent naar fietsgereedschap voor jouw stadsfiets, racefiets of mountainbike, bij Decathlon ben je aan het juiste adres.

Advies nodig?
Soepel fietsen en nooit meer zwaar trappen
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
22,01
missinglink remover tang
missinglink remover tang
KMC

missinglink remover tang

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen
27,02
Fietstakel Bikelift
Fietstakel Bikelift
EDGE

Fietstakel Bikelift

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen
23,30
Bandenknecht
Bandenknecht
M-WAVE

Bandenknecht

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen
4.4/5 Op basis van 26778 reviews

Fiets repareren met een fietsgereedschap set

Klussen aan de fiets, je krijgt er vroeg of laat mee te maken. Je kunt ervoor kiezen om je fiets naar de fietsenmaker te brengen, maar dit kost je tijd en geld. Vaak kun je het probleem met jouw fiets gemakkelijk zelf oplossen. Zo behoort het bandenplaksetje en de fietspomp zeker tot de standaarduitrusting van de fietser. Met dit gereedschap zorg je ervoor dat jouw banden altijd op spanning zijn. Een bandenplaksetje bestaat doorgaans uit bandenlichters, schuurpapier, plakkers in verschillende maten en lijm. Een fietsgereedschap set bevat daarnaast vaak ontvetter, een praktische multitool, een reinigingsborstel en casetteafnemer. Plaats je fiets op een montagestandaard zodat je jouw fiets veilig en comfortabel vastzet tijdens onderhoud, herstelling en reiniging en overal goed bij kunt met jouw fietsgereedschap.

Goed onderhoud aan de fiets zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk zonder problemen blijft fietsen. Bij Decathlon vind je niet alleen fietsgereedschap, maar ook onderhoudsproducten zoals een fietsshampoo voor het ontvetten en reinigen van je volledige fiets. De shampoo zorgt voor een beschermlaag en doet de fiets mooi glanzen. De reinigingsspray maakt je fiets in een handomdraai schoon. De spray is zo ontwikkeld dat deze onderdelen en de lak van je fiets intact laat. Veel fietsers gebruiken vaatwasmiddel om de fiets mee te reinigen. Dit middeltje bevat echter zouden die schadelijk zijn voor het frame. Daarbij spaar je water uit door gebruik te maken van de spray en kun je deze op iedere locatie gebruiken, ook tijdens bijvoorbeeld een fietsvakantie of als je een weekendje weg bent met de mountainbike.

Fietsgereedschap koffer voor ieder type fiets

Een fietsgereedschap koffer zorgt ervoor dat jouw fietsgereedschap altijd netjes geordend is. Bij Decathlon koop je een fietsgereedschap koffer die zo is samengesteld dat jij je zelf alle reparaties en onderhoud kunt doen aan je mountainbike, stadsfiets, hybride of racefiets. De complete fietsgereedschap set past mooi in een praktische koffer, die afsluitbaar is en daardoor gemakkelijk en ergonomisch op te bergen en te vervoeren. Bewaar de fietsgereedschap set in de garage of neem deze met je mee op fietsvakantie zodat jij niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bij Decathlon koop je de beste set fietsgereedschap voor een aantrekkelijke prijs. Een fietsgereedschap koffer bevat alles wat jij nodig hebt om zelf aan je fiets te klussen, waaronder meerdere inbussleutels en bandenlichters, een trapastool en spaaksleutel en een kettingpons. Om de kans op het doldraaien van schroeven en moeren aanzienlijk te verkleinen zijn de inbussleutels zeer hard.