Octopus

Octopus

Terug naar artikelen
Geslacht
Merk
Kleur
Prijs
4 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)

  TRIMVEST KOPEN

  Wil je een nieuw trimvest kopen? Decathlon heeft trimvesten van Cressi, Mares en Subea. Elke duiker heeft een trimvest (ook wel buoyancy compensator genoemd) nodig om te kunnen duiken. Decathlon heeft duikvesten, met zakken om jouw duiklood in te stoppen. Hierdoor heb je minder lood aan je loodgordel nodig.

  REIS TRIMVEST

  Voor alle duikers die graag op reis gaan om te duiken heeft Cressi een reistrimvest ontwikkeld. Dit trimvest weegt slechts 2,2 kg en is hiermee eenvoudig mee te nemen op een duikvakantie.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Het is belangrijk om een trimvest te kopen dat goed past. Om zeker van een goede pasvorm te zijn kun je jouw nieuwe trimvest het best in een Decathlonwinkel passen. Hier geven onze duikexperts jou graag advies. Indien dit niet modelijk is kun je er ook voor kiezen om het trimvest online te bestellen en thuis te passen. Indien het product niet aan jouw verwachtingen voldoet, mag je het gratis retourneren tot 365 dagen na aankoop.

  LEVERING VAN JOUW TRIMVEST

  Wanneer je een trimvest online besteld, kun je met verschillende betaalwijze afrekenen. Alle trimvesten worden gratis thuis bezorgd en kun je tot 1 jaar na aankoop (met de Decathlon sportpas) gratis reourneren .

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen