Duiktassen

Op zoek naar een duiktas? Bij de duikwinkel van Decathlon vind je duiktassen, duikkisten en duikkoffers op wielen van Subea, Mares en Cressi. In onze sterke en lichte duiktassen van 80 - 128 l berg je jouw materiaal veilig op en kun je het makkelijk vervoeren. Ideaal voor een duikvakantie of voor duiken in Nederland.
Duiktassen
Terug naar artikelen
Type
Maat
Merk
Kleur
Prijs
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 570 reviews

  DUIKTAS

  Ben je op zoek naar Duiktas? Decathlon heeft duiktassen voor beginnende en gevorderde duikers van de merken Cressi, Mares en ons eigen duikmerk Subea. Een duiktas is essentieel om je duikmateriaal veilig te vervoeren en bijv. mee te nemen op vakantie. Vooral de duikkoffers op wielen zijn erg fijn om als reistas te gebruiken. De meeste van onze duiktassen zijn waterdicht, zodat je natte duikpak geen sporen achterlaat in jouw auto. Onze duiktassen zijn erg duurzaam en de risten zijn zo gefabriceerd dat deze goed tegen (zout) water kunnen. Voor wie liever een kleine en lichte duiktas heeft, waar jouw duikmateriaal makkelijk in droogt, raden we tassen van mesh/net aan. We hebben ook een duikkist in ons assortiment, waar je al jouw duikmateriaal goed in kunt bewaren.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over duiktassen en ander (duik)materiaal kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN JOUW DUIKTAS

  Bij Decathlon kun je online bestellen en zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen