Duikhandschoenen

Duikhandschoenen

Koop je duikhandschoenen online bij Decathlon. We hebben duikhandschoenen van ons duikmerk Subea in verschillende diktes: 2mm, 3mm, 5mm en 6,5mm. Bijna alle duikhandschoenen in ons assortiment ijn waterdicht, dankzij GBS-naden (glued and blind stitched). Bekijk voor de zekerheid de technische informatie op de productpagina. Bekijk ook onze duikpakken, duikschoenen en duikaccessoires om jouw duikoutfit compleet te maken.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.2/5 Op basis van 2487 reviews

Kies de juiste duikhandschoenen

Duikhandschoenen draag je eigenlijk om dezelfde redenen als waarom je duikschoenen draagt: het biedt warmte en bescherming. De duikhandschoenen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Afhankelijk van waar je gaat duiken, kies je de bijpassende dikte: 1,5mm, 3mm, 5mm of 6,5mm. Qua bescherming zorgt het er vooral voor dat je je nergens aan kunt snijden. Decathlon verkoopt duikhandschoenen van de merken Subea en Seac.

Hoe kies ik de juiste maat duikhandschoenen?

Pas, voordat je tot aankoop overgaat, de duikhandschoenen goed. Om voldoende warmte te bieden, moeten de handschoenen nauw aansluiten. Wanneer je de handschoenen op het droge test kan het lijken alsof ze knellen. Maar wanneer je het water in gaat worden ze vanzelf soepeler en voelen ze uiteindelijk comfortabel in.