Duikpakken & neopreen accessoires

Duikpakken & neopreen accessoires

Duikpak nodig? Bij Decathlon vind je Subea duikpakken (en semi droogpakken) voor dames, heren en kinderen. Een duikpak 3 mm neopreen kan worden gebruikt in warm water boven 24°C, 5 mm voor watertemperaturen van 16-24°C en 7 mm voor water van 10-18°C. Bekijk ook onze duikschoenen en -handschoenen, duikmaskers en duiklood. Tip: vervoer je duikpak in een duiktas.

Advies nodig?
Hoe kies ik mijn duikpak?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.2/5 Op basis van 1847 reviews

DUIKPAK KOPEN

Ben jij op zoek naar een duikpak? Decathlon verkoopt duikpakkken voor heren, dames en kinderen. We hebben duikpakken van ons duikmerk Subea in verschillende diktes. Voor duiken in Nederland raden we pakken van minimaal 5 mm dik aan (voor een watertemperatuur van 16-24°C).Wanneer het water tussen de 10-18°C is, raden we een duikpak van 7 mm aan.

SEMI DROOGPAK

Bij Decathlon hebben we nog geen volledige droogpakken in ons duik assortiment. We hebben wel semi droogpakken. Het verschil met dit pak en een traditionaal natpak, is de afsluiting van de ledematen en de ritssluiting. Een semidroogpak sluit de ledematen van het pak af met een seal, zodat er minder koud water het pak in stroomt. Daarnaast zijn de rugsluitingen van Subea semi droogpakken uitgerust met t-zip ritsen. Deze sluitingen worden ook in droogpakken gebruikt en zorgen ervoor dat er geen water naarbinnen komt. Dit zorgt ervoor dat er minder waterverversing plaatst vindt, waardoor er meer warm water in het pak blijft en je dus zelf ook warmer blijft.

DUIKPAK SCHOONMAKEN

Om je duikpak goed schoon te maken, raden we aan het pak na elke duik af te spoelen met kraanwater. Wil je dat jouw duikpak écht goed gereinigd wordt en weer fris ruikt? Gebruik dan wetsuit shampoo.

EXTRA ADVIES OVER JOUW DUIKPAK

Omdat het belangrijk is dat een duikpak goed past, raden we je aan het eerst te passen. Dit kan in alle Decathlonwinkels waar het pak op voorraad is. Onze sportexperts in de winkel geven je graag advies.

LEVERING VAN JOUW DUIKPAK

Je hebt minimaal twee jaar garantie op jouw duikpak. Indien je niet de juiste maat duikpk hebt besteld, kun je jouw bestelling gratis retourneren binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).