Dartborden

Dartborden

Dartbord kopen bij Decathlon. Bij Decathlon hebben we zowel elektronische als klassieke dartborden. We verkopen dartborden van de merken Geologic en Unicorn. Koop daarom je dartbord bij Decathlon.

Filter
Terug naar artikelen
Selecteer op
Type
Merk
Prijs
9 Artikelen
4.0/5 Op basis van 44 reviews

Dartbord bij Decathlon

Ben je op zoek naar een dartbord? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende dartborden. Wij hebben een ruime keuze aan dartborden van verschillende merken zoals Geologic en Unicorn. Darten is in Nederland populair en daarom hebben wij bij Decathlon dartborden voor zowel volwassenen als kinderen.. Ga je beginnen met darten en ben je op zoek naar een betaalbaar dartbord? De dartborden van Geologic hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende darter nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het darts assortiment aangevuld met het merk Unicorn.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over darten kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

De levering van je dartbord

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).