Handboog recreatief

Handboog recreatief

Op zoek naar een handboog voor de beginnende boogschutter? Bij Decathlon bieden wij handbogen die met name geschikt zijn voor kinderen. Zo kunnen zij veilig kennismaken met deze sport! Ons assortiment bestaat ook uit doelen en pijlen voor recreatief of competitief gebruik en zowel voor linkshandige als voor rechtshandige boogschutters. Ook hebben wij verschillende accessoires en bescherming voor boogschieten en ook nokken voor op je pijlen. Koop gemakkelijk en snel online jouw boogschiet uitrusting.

Advies nodig?
Leer boogschieten met Decathlon!
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 4733 reviews

HANDBOOG RECREATIEF

Voordat je gaat boogschieten moet je onder andere een handboog kopen. Deze kun je aanschaffen voor recreatief gebruik of wanneer je bijvoorbeeld deelneemt aan een competitie. Bij Decathlon bieden wij handbogen die speciaal zijn ontwikkeld voor recreatief gebruik. Deze zijn uitermate geschikt voor een beginnende boogschutter. De handbogen zijn gemaakt om met pijlen met een zuignappunt te schieten tot wel 5 of 10 meter. Ook voor kinderen is dit een veilige manier om kennis te maken met deze spannende concentratiesport! Ons assortiment bestaat ook uit sets, waarin een handboog, zuignappijlen en schietschijven in zitten. Zo kun je met het hele gezin deze leuke activiteit doen!

BOOGSCHIETEN MET ZACHTE PIJLEN

Bij de recreatieve handbogen bieden wij de juiste pijlen aan, waarmee jij jouw boogschiet uitrusting compleet maakt. Bij boogschieten kun je gebruik maken van verschillende pijlen, echter zijn er verschillen tussen deze. Bij Decathlon bieden wij pijlen van het merk Geologic voor zowel recreatief als competitief gebruik. Voor de beginnende boogschutter kun je het beste gebruik maken van zachte pijlen. Deze zachte pijlen zijn uitermate geschikt om kennis te maken met deze sport. Zo kunnen je kinderen bijvoorbeeld gemakkelijk en veilig kennismaken met deze sport! Deze pijlen bestaan onder andere uit zuignappen, die je tot zo’n 10 meter afstand kunt schieten. Deze pijlen kun je schieten op bijvoorbeeld een kunststof schietschijf. Voor de meer ervaren boogschutters die meer uitdaging zoeken bieden wij bij Decathlon pijlen met een stalen punt. Met deze kun je een afstand tot wel 70 meter bereiken!