Handboog competitie

Handboog competitie

Op zoek naar een handboog voor ervaren boogschutters? Bij Decathlon bieden wij verschillende handbogen om te gaan boogschieten. Deze kun je zowel thuis gebruiken als op de club. Ons assortiment bestaat ook uit doelen en pijlen voor recreatief of competitief gebruik en zowel voor linkshandige als voor rechtshandige boogschutters. Ook bieden wij daarnaast verschillende accessoires en bescherming voor boogschieten en ook nokken voor op je pijlen.

Advies nodig?
Leer boogschieten met Decathlon!
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
4.2/5 Op basis van 434 reviews

HANDBOOG COMPETITIE

Bij Decathlon bieden wij handbogen om te boogschieten voor ervaren boogschutters. Met de meeste van deze bogen kun je tot wel 70 meter ver schieten. De pijlen die je hierbij kunt gebruiken bevatten een stalen punt. Ons assortiment bestaat ook uit sets, waarin een boog, pijlen en schietschijf zitten. Er zijn zowel metalen bogen als bijvoorbeeld een recurveboog met houten handvat. De meeste bogen zijn bedoeld om in clubverband mee te schieten. Op zoek naar handbogen voor kinderen? Neem dan een kijkje naar de handbogen met een recreatief doel. Deze handbogen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen, waardoor zij gemakkelijk en veilig kunnen kennismaken met deze spannende sport!

WELKE HANDBOOG MOET IK KIEZEN OM TE BOOGSCHIETEN

Ga jij boogschieten of wil je graag boogschieten? Voordat je jouw producten aanschaft kan het handig zijn jezelf de volgende vragen te stellen:-Ben ik beginnende of ervaren boogschutter?-Hoe kan mijn kind het veiligst kennis maken met deze sport?-Moet ik een rechts- of linkshandige handboog kopen?Er is een verschil tussen handbogen die ontwikkeld zijn voor de beginnende boogschutter en de handboog voor de meer ervaren boogschutter. Bij Decathlon bieden wij deze producten voor beide partijen aan. Wil jij bijvoorbeeld jouw kind kennis laten maken met deze sport op een veilige manier? Neem dan een kijkje naar de boogschiet producten die speciaal ontwikkeld zijn voor recreatief gebruik. Zo heb je de Boog Discovery voor kinderen die bestaat uit een handboog met een zuignappijl. Je kunt tot wel 10 meter schieten hiermee! Maar ook bieden wij handbogen voor de meer ervaren boogschutters. De Boog 500 bestaat uit een handboog met pijlen met een stalen punt. Hiermee kun je tot wel 30 meter ver schieten. Tenslotte is het belangrijk om te kiezen of je een links- of rechtshandige handboog moet nemen. Je komt hier achter door te kijken naar de oogdominantie of naar jouw voorkeurshand. Je kunt voor jezelf bepalen wat je het fijnst vindt, maar over het algemeen wordt de voorkeur gegeven aan welke hand het fijnste aanvoelt. Wil je toch weten welk oog dominanter is? Probeer dan van je vingers een klein kijkgaatje te maken en kijk met beiden ogen hier doorheen naar een voorwerp dat stil staat. Als je nu één van jouw ogen sluit en het voorwerp is nog steeds zichtbaar, door het kijkgaatje, in het andere oog, dan is deze dominant.