Bokshandschoenen

Goede bokshandschoenen zijn bepalend voor een fijne workout; ze beschermen immers je handen. Decathlon biedt een breed assortiment aan bokshandschoenen van diverse merken, zoals Outshock, Adidas en Everlast.

Bokshandschoenen
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Merk
Kleur
Prijs
20 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)

  storeselection.LocationInvitationText

  4.0/5 Op basis van 52 reviews

  Bokshandschoenen voor het voorkomen van blessures

  Het is verplicht om als bokser bokshandschoenen te dragen en bokshandschoenen beschermen je handen tegen blessures. . Bij Decathlon kun je terecht voor bokshandschoenen van Domyos, Adidas en Everlast. Naast de handschoenen bieden wij ook veel boksaccessoires aan zoals boksbandage, handbeschermers, bokszak handschoenen, binnenhandschoenen en handschoendrogers. Het is belangrijk om de juiste materialen tijdens het boksen te gebruiken omdat deze voor een goede bescherming zorgen. Boksen is een mooie sport waarbij doorzettingsvermogen, zelfbeheersing, discipline en respect worden gecombineerd. Het is een totaal sport waarbij er een serieus beroep wordt gedaan op het uithoudingsvermogen en het incasseringsvermogen waarbij er wordt gewerkt aan een strakker lichaam. Goede bokshandschoenen dragen bij aan de veiligheid van de sport en zijn daarom niet te onderschatten. De meeste handschoenen zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor bokstrainingen (op een bokszak) maar ook tijdens wedstrijden. Bokshandschoenen zijn zachter en ronder dan bijvoorbeeld handschoenen die gebruikt worden voor kickboksen.

  Hoe kies ik mijn maat bokshandschoenen

  De maat van bokshandschoenen wordt uitgedrukt in ounce (afkorting: oz). Deze Engelse maateenheid wordt overal ter wereld gebruikt en oz. geeft het beschermende vermogen van de handschoen aan. Het aantal oz. van de handschoen is aangepast aan het gewicht van de bokser. Kijk hieronder welke maat bokshandschoenen jij nodig hebt:

  • 6 oz: < 45 kg
  • 8 oz: 45 tot 65 kg
  • 10 oz: 65 tot 78 kg
  • 12 oz: 78 tot 90 kg
  • 14 oz: > 90kg
  • 16 oz: > 90 kg voor meer bescherming.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over bokshandschoenen kun je terecht bij onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en er hangen een aantal bokszakken in onze winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van je bokshandschoenen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).