Bokstassen

Bokstassen

Kies voor een stevige bokstas om je boksspullen in te vervoeren. Hierin kun je zowel je bokshandschoenen en bandages, eventuele bescherming, kleding, schoenen en bidon. Ook je persoonlijke eigendommen kun je hier goed in opbergen. Bekijk naast onze bokstassen ook al ons trainingsmateriaal voor een complete boksworkout.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Merk
Prijs
4.8/5 Op basis van 202 reviews

Bokstas kopen

Wil je een bokstas kopen, dan kun je goed terecht bij Decathlon. Voor een bokstraining heb je namelijk een hoop nodig: handschoenen, bandages of binnenhandschoenen, eventuele bescherming, kleding, schoenen, een bidon en eventueel trainingsmateriaal. Als je gaat sporten in een boksschool of sportschool, heb je daarnaast ook persoonlijke eigendommen mee. Decathlon verkoopt verschillende bokstassen om al je spullen in mee te nemen. Je kunt een bokstas kopen van ons eigen merk Outshock, maar ook verkopen we een Adidas bokstas. Net als veel gewone sporttassen, kun je een bokstas zowel op je schouder als in je hand dragen. Een bokstas verschilt echter wel van een gewone sporttas, aangezien de verschillende speciale compartimenten het goed ordenen van je boksspullen mogelijk maakt. De meeste bokstassen gaan daarnaast over de lengte open, zodat je je boksuitrusting goed kunt ordenen. Ook is boksen een sport waarbij je extra veel zweet, waardoor ventilatie extra aandacht krijgt bij bokstassen. De Adidas bokstas verschilt niet zo heel veel van de Outshock bokstassen. Zowel een Outshock tas als de Adidas bokstas zijn naast op je schouder en in je hand ook op je rug te dragen. Dit geeft je ontzettend veel mogelijkheden tijdens het reizen en daarmee dus ook extra bewegingsvrijheid. Onze bokstassen kunnen gezien worden als sporttassen voor volwassenen, maar ook als sporttas kind. Zowel volwassenen als kinderen moeten heel veel meenemen voor een bokstraining, vandaar dat de sporttas kind net zo groot is. Al met al, of je dus op zoek bent naar een bokstas voor volwassenen of een sporttas kind, een bokstas kopen doe je bij Decathlon!

Bokstas vs. boxtas: hoe schrijf je het?

Boksen wordt op twee manieren geschreven, namelijk als ‘boksen’ en als ‘boxen’. Waar ‘boksen’ en dus ‘bokstas’ de officiële spelling is, wordt ook ‘boxen’ en dus ‘boxtas’ veel gebruikt. Maar het idee hierbij is natuurlijk hetzelfde: of je nu ‘bokstas’ of ‘boxtas’ schrijft, beide schrijfwijzen gaan over een sporttas die je gebruikt voor het boksen. Een sporttas voor het boksen is altijd ideaal, of je het nu schrijft als ‘bokstas’ of ‘boxtas’.