Bokskleding kinderen

Bokskleding kinderen

Naast bokskleding voor volwassenen, verkopen we ook bokskleding voor kinderen. Deze speciale bokskleding biedt genoeg bewegingsvrijheid bij zowel de armen als de benen zodat je kind tijdens zijn of haar workout niet door je kleding gehinderd wordt. Bekijk naast onze bokskleding ook onze bokshandschoenen en boksbescherming om de boksuitrusting helemaal compleet te maken.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
Vanaf
25,50
40,50
40,50
4.7/5 Op basis van 83 reviews

Bokskleding kind

Als je bokskleding kind wilt kopen, ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Kinderen moeten onbezorgd en vol vrijheid kunnen trainen en dat kan zeker met onze kleding. Net zoals bij de bokskleding voor volwassenen, is bokskleding kind licht en comfortabel, waardoor de bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. Qua bokskleding kind verkopen we een boksshort en een hoodieshirt, beiden ideaal voor de (beginnende) boksertjes. Het boksshort voor kinderen heeft net als die voor volwassenen een brede tailleband, waardoor hij goed blijft zitten. Ook is het een ruim model met zijsplitten, waardoor je nog makkelijker kunt bewegen. Het hoodieshirt is eigenlijk een mini versie van de hoodie voor volwassenen. Ook de hoodie voor kinderen zorgt voor warmte tijdens de warming-up en tijdens dode momenten. Hij heeft daarnaast een aansluitend model waardoor hij perfect blijft zitten. Onze bokskleding voor kinderen is daarnaast te verkrijgen in de stoere kleuren zwart en grijs, waardoor je kind zich helemaal een bokser voelt en dit hem meer zelfvertrouwen geeft. Als je kind gaat beginnen met boksen, raden we aan om een complete boksset te kopen, inclusief bokshandschoenen en eventuele bescherming voor bij het kickboksen. Zo kan je kind direct meedoen met de training.

Kickboks spullen kind

Bokskleding voor kinderen kan ook gezien worden als kickboks spullen kind. Dankzij de lichte en comfortabele kleding, kan onze collectie goed gebruikt worden als kickboks spullen kind. Met name vanwege het feit dat het boksshort dankzij de zijsplitten extra bewegingsvrijheid geeft bij het uitvoeren van trappen. Om dit te testen, kun je onze (kick)boks spullen kind altijd uitproberen. Als je dit hebt gedaan, maar verder nog niet intensief hebt gebruikt, dan kun je je product binnen 365 dagen ruilen of retourneren. Bewaar hiervoor wel de bon of laat je aankoop op je Sportpas zien. Ruilen of retourneren kan zowel via de winkels als via PostNL of Returnista. Wil je dus bokskleding voor kinderen kopen, dan ben je bij Decathlon dus aan het juiste adres.