NBA Cap

NBA Cap

Op zoek naar een NBA cap? Bij Decathlon vind je verschillende soorten NBA petten. Wij verkopen petten van verschillende teams uit de NBA, de Amerikaanse basketbalcompetitie. Zo vind je hier bijvoorbeeld een Chicago Bulls pet. Ben je dus op zoek naar een pet voor basketbal? Ontdek hier de nieuwste NBA merchandise bij Decathlon.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
‪FRANCHISES‬
Geslacht
Maat
Kleur
Prijs
€34,00
Denver Nuggets New Era pet
NEW ERA

Denver Nuggets New Era pet

€20,00
€20,00
€20,00
€28,00 -16%
€23,50
*De uitverkoop begint op 25-9-2023
€33,00
4.7/5 Op basis van 441 reviews

NBA Petten

De NBA pet is de favoriet onder basketbalfans. Je kan de pet dragen op de tribune, op straat en zelfs op het veld. Bij Decathlon combineren wij mooie logo's, praktische designs en klassieke en moderne kleuren tegen een goede prijs-kwaliteit.

Draag de pet van je favoriete NBA team

De Los Angeles Lakers, Brooklyn Nets, Golden State Warriors, Houston Rockets, New York Knicks of Boston Celtics. Wat je voorkeur ook is, met de NBA Basketbalpetten kan jij laten zien wat jouw favoriete team is, voor, tijdens en na de wedstrijd. Al onze petten zijn voorzien van prominente logo's op de voorkant, klep en het achterlipje zodat je de beroemde logo's zoals dat van de Miami Heat in één oogopslag kunt herkennen.

Een praktisch en efficiënt accessoire

Voor maximaal comfort hebben alle NBA basketbalpetten een breed, stijf gebogen klep. Dit zorgt ervoor dat je ogen goed beschermd zijn en het best mogelijke zicht hebt, zelfs in het felste zonlicht. De modellen hebben een flexibele riem, waardoor de petten gemakkelijk op en af te zetten zijn. Dankzij de slimme gespsluiting aan de achterkant kan de pet precies op de grootte van jouw hoofd worden afgesteld. De petten zijn gemaakt van 100% katoen, een natuurlijke samenstelling die absorberend en ademend is.

NBA basketbalpetten in alle kleuren

Bij Decathlon vergeten sport en comfort nooit het esthetische aspect. In de winkels en op de website zijn de NBA petten verkrijgbaar in zwart, groen, of blauw. Met deze petten draag je uit een basketballiefhebber te zijn, zowel op de tribune als op straat.