NBA Basketbalschoenen

NBA Basketbalschoenen

Op zoek naar basketbalschoenen? Bij Decathlon vind je de nieuwste basketbalschoenen voor elk type speler. In ons assortiment vind je basketbalschoenen voor volwassenen en basketbalschoenen voor kinderen. Ontdek hier de nieuwe collectie basketbalschoenen die Decathlon samen met de NBA heeft ontworpen. Wil jij er net zo bijlopen als de sterspelers van de NBA? Bekijk dan hier de nieuwe collectie basketbalschoenen. Bekijk ook de nieuwe collectie basketbalkleding van de NBA en stel jouw favoriete tenue samen.

Advies nodig?
Dit moet je weten over basketbal regels
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪FRANCHISES‬
Geslacht
Maat
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 1503 reviews

NBA Basketbalschoenen

De NBA basketbalschoenen zijn onmisbaar voor elke basketbalspeler. Basketbal is een sport waarbij de benen en voeten zwaar belast worden. De juiste schoenen bieden ondersteuning en bevorderen je prestatie.

Waarom NBA Basketbalschoenen?

De basketbalschoenen van de NBA zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van basketballers te voldoen. De schoenen zijn herkenbaar aan de speciale vorm. De achterkant is hoger om de enkel te beschermen. Hierdoor wordt het enkelgewricht goed ondersteund en worden blessures aan dit gewricht voorkomen. De schoenen hebben tevens zolen die voor ideale balans zorgen tijdens het spelen. De NBA basketbalschoenen zijn gemaakt van materialen die het comfort van de basketballer garanderen en daarbij zorgen voor een goede bewegingsvrijheid.

Welk model?

Basketbalschoenen zijn er in verschilende modellen om aan de behoefte van elke basketballer te kunnen voldoen. Decathlon heeft een breed aanbod aan basketbalschoenen. Snelle spelers zullen kiezen voor de lagere lichtgewicht schoenen en een zool die goede grip en stabiliteit biedt. Basketballers die voornamelijk binnen spelen, adviseren wij voor schoenen te kiezen met zolen die goede grip op de vloer hebben. Basketbalschoenen voor in de zaal zijn meestal gemaakt van luchtige en zachtere materialen. Deze modellen zijn niet zeer geschikt om buiten mee te spelen. Spelers die voornamelijk buiten basketballen adviseren wij schoenen te kiezen die gemaakt zijn van bestendiger materiaal. De zolen moeten zeer goede grip hebben en flexibel zijn.

Waarom kiezen voor NBA schoenen bij Decathlon?

Decathlon biedt nu exclusieve basketbalschoenen die zijn ontworpen in samenwerking met de NBA. Deze schoenen zijn gemaakt van het beste materiaal, zijn duurzaam en garanderen het comfort van de speler.