Baskets

Baskets

Wil jij een basketbalpaal of een basketbalbord kopen? Bij Decathlon verkopen wij verschillende basketbalpalen en -borden. We hebben baskets voor jong en oud. Wil jij de installatie kunnen verplaatsen en in hoogte kunnen verstellen? Bekijk dan de basketbalpalen. Mag de basket aan de muur blijven hangen? Kies dan één van de basketbalborden. Alleen een ring of netje nodig? Kijk dan bij basketbalringen en netje.

Terug naar artikelen
LEEFTIJD
Locatie
Prijscategorie
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 9 reviews

  Basketbalpaal of basketbalbord?

  Je wilt thuis je basketbal moves oefenen! De eerste keuze die je moet maken is een lastige: Wil ik een (mobiele) basketbalpaal, of alleen een bord? Het voordeel van een basketbalpaal is de mobiliteit: Je kunt hem wegrijden en opbergen, en je kunt er zelfs op straat mee spelen. Onze palen zijn ook in hoogte verstelbaar: Wil je de ene keer op 2.80 spelen, en daarna op 3.05 meter? Geen probleem! Denk je dat het bord prima op één plek kan blijven hangen? Overweeg dan onze basketbalborden. Voor hulp met het kiezen van een basketbalpaal, kijk ook:'Hoe kies ik een basketbalpaal?'

  Op welke hoogte moet de basket hangen?

  Er zijn twee officiële speelhoogtes voor basketbal. Jeugd tot en met 12 jaar speelt op 2.60 meter. Daarna gaat de basketbal omhoog naar 3.05 meter. Het voordeel van de basketbalpalen van Decathlon, is dat je ze ook op onofficiële hoogtes kunt installeren. Zo wordt de overstap van een lage- naar een hoge basket gemakkelijker!

  Hoe worden de spullen geleverd?

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen