Basketbalschoenen volwassenen

Basketbalschoenen volwassenen

Basketbalschoenen volwassenen kopen bij Decathlon. Stabiliteit, comfort en schokdemping zijn belangrijke kenmerken die een basketbalschoen voor volwassenen moet hebben en daarom zijn dat kenmerken van de basketbalschoenen die we bij Decathlon verkopen. Bekijk hier: Hoe kies ik mijn basketbalschoenen voor volwassenen?

Terug naar artikelen
Maat
Merk
Kleur
Prijscategorie
20 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 26 reviews

  BASKETBALSCHOENEN VOOR KINDEREN

  Voor zowel de recreatieve speler als de serieuze basketballer heeft Decathlon de juiste basketbalschoenen in huis. Schoenen met een goede demping en ideale grip voor in de zaal. Decathlon heeft hoge modellen voor de spelers onder het bord, die behoefte hebben aan extra ondersteuning bij de enkels. De lage basketbalschoenen geven iets meer snelheid en zijn zeer geschikt voor kleinere, méér wendbare spelers. Vind jouw basketbalschoen bij Decathlon!

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over de basketbalschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  DE LEVERING VAN JE BASKETBAL SPULLEN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).