Basketbalschoenen volwassenen

Basketbalschoenen volwassenen

Basketbalschoenen volwassenen kopen bij Decathlon. Stabiliteit, comfort en schokdemping zijn belangrijke kenmerken die een basketbalschoen voor volwassenen moet hebben en daarom zijn dat kenmerken van de basketbalschoenen die we bij Decathlon verkopen. Bekijk hier: Hoe kies ik mijn basketbalschoenen voor volwassenen?

Terug naar artikelen
Maat
Merk
Kleur
Prijscategorie
14 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 29 reviews

  BASKETBALSCHOENEN VOOR VOLWASSENEN

  Voor zowel de recreatieve speler als de serieuze basketballer heeft Decathlon de juiste basketbalschoenen in huis. Schoenen met een goede demping en ideale grip voor in de zaal. De hoge pasvorm van onze basketbalschoenen geeft extra ondersteuning om blessures te voorkomen, zonder in te leveren op comfort en pasvorm. Koop daarom je basketbalschoenen bij Decathlon.

  WELKE BASKETBALSCHOEN MOET IK KIEZEN?

  Er zijn grofweg drie soorten basketbalschoenen. Schoenen met een hoog model zijn stugger rond de enkels en daarmee geschikt voor grote spelers. Zij hebben een grotere kans hun enkel te verstuiken, en de versteviging voorkomt dit zo veel mogelijk. Lage modellen zijn beter geschikt voor spelverdelers: Deze schoenen zijn sneller, wendbaarder en reactiever, en daarmee geschikt voor snellere bewegingen. De 'mid' modellen houden het midden tussen beide modellen: Veel beginners en 'all round' spelers vinden een mid-model fijn.

  DE LEVERING VAN JE BASKETBAL SPULLEN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen