Basketbalschoenen kinderen

Basketbalschoenen kinderen

Basketbalschoenen kinderen kopen bij Decathlon. Stabiliteit, comfort en schokdemping zijn belangrijke kenmerken die een basketbalschoen voor kinderen moet hebben en daarom zijn dat kenmerken van de schoenen die we bij Decathlon verkopen. Koop daarom de basketbalschoenen voor je kind bij Decathlon! Bekijk hier: Hoe kies ik basketbalschoenen voor mijn kind?

Terug naar artikelen
Maat
Merk
Kleur
Prijscategorie
12 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 5 reviews

  BASKETBALSCHOENEN VOOR KINDEREN

  Voor zowel de recreatieve speler als de serieuze jonge basketballer heeft Decathlon de juiste basketbalschoenen in huis. Schoenen met een goede demping en ideale grip voor in de zaal. De hoge pasvorm van onze basketbalschoenen geeft extra ondersteuning om blessures te voorkomen, zonder in te leveren op comfort en pasvorm. Koop daarom je basketbalschoenen bij Decathlon.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over de basketbalschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  DE LEVERING VAN JE BASKETBAL SPULLEN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen