Basketbalpalen

Basketbalpalen

Ben je opzoek naar een basketbalpaal? Decathlon biedt een groot assortiment basketbalpalen aan, voor zowel kinderen als volwassenen. De basketbalpalen zijn er in verschillende hoogtes, van 90 centimeter tot 3,05 meter. Onze basketbalpalen zijn verstelbaar waardoor je de paal altijd aan je leeftijd of niveau aan kan passen! Of je indoor of outdoor wilt basketballen, bij ons vind je de beste basketbalpalen! Bekijk daarnaast ook onze basketballen en basketbalschoenen.

Advies nodig?
Hoe kies ik een basket?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
‪LEEFTIJD‬
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Type
‪AFSTELLINGSWIJZE‬
‪VERPLAATSGEMAK‬
‪Type montage‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
199,00
469,00
479,00
159,99
249,99
4.4/5 Op basis van 4039 reviews

Waarom je basketbalpaal kopen bij Decathlon?

Wat zijn de voordelen van de basketbalpalen van Decathlon? Tarmak, het basketbalmerk van Decathlon, is de specialist geworden van baskets in Europa. De verschillende modellen verschillen in mobiliteit en enigszins in stevigheid. Toch zijn ze allemaal veilig in gebruik, en garanderen ze enorm spelplezier. Naast dat je bij ons een groot assortiment aan basketbalspullen vindt, kan je bij ons ook terecht met al je vragen over basketbal. Onze basketbal experts beschikken over de kennis om je van de juiste informatie te voorzien. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je de juiste basketbalpaal koopt? Daarbij maakt het uit of je een basketbalpaal gaat kopen voor kinderen of volwassenen. Kinderen tot tien jaar hoeven niet per se op minstens 2.60 meter hoogte te spelen. Op oudere leeftijd is het spel leuker met een basket die van 2.60 tot 3.05 meter, de officiële speelhoogte, gaat. Ben je op zoek naar een basketbalpaal die gemakkelijk te monteren is, zonder extra gereedschap? Zoek dan naar ‘Easy’ in de productomschrijving van onze basketbalpalen: De B100 Easy, B200 Easy en B900 Easy. Daarnaast verkopen wij ook basketbalpalen die je kunt verstellen zonder gereedschap zoals de B100 Easy, B700 en B900. Kortom, basketbalpaal kopen doe je bij Decathlon!

Welke basketbalpaal is geschikt voor je kind?

Bij kinderen tot 10 jaar hoeft de basket niet perse op een hoogte van minstens 2.60 meter te hangen. Daarom hebben wij verschillende modellen voor kinderen ontworpen, waarmee je zowel binnen als buiten kunt basketballen. Zo hebben wij de Hoop 500 Easy ontwikkeld die je overal mee naartoe kunt nemen. De basketbalpaal voor kinderen in ontzettend licht in het gewicht en je zet hem razendsnel in elkaar. De kindermodellen zijn overigens altijd zonder extra gereedschap te installeren. Ook voor kinderen verkopen wij een basketbalpaal die je kunt instellen op 4 verschillende hoogtes, daardoor groeit hij altijd met je mee! Perfect voor je snelgroeiende kinderen!