Basketbalkleding Kinderen

Basketbalkleding Kinderen

Basketbalkleding kinderen kopen bij Decathlon. Bij ons vind je basketbalkleding voor kinderen. Bij basketbalkleding is het belangrijk dat het lichte en ademende kleding is die veel bewegingsvrijheid biedt. Dat zijn de voordelen die Decathlon biedt bij alle basketbalkleding voor kinderen.

Terug naar artikelen
Type
Maat
Kleur
Prijscategorie
20 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Laatste kans
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 42 reviews

  Basketbalkleding voor kinderen

  Voor zowel de recreatieve speler als de serieuze jonge basketballer heeft Decathlon de juiste basketbalkleding in huis. Shirts met- of zonder mauwen: De shirts en broekjes van Tarmak bieden optimale bewegingsvrijheid voor elke basketballer. Ook handig: Decathlon biedt nu ook reversable basketbalkleding aan: Shirts die je om kunt draaien zodat je tijdens partijvormen altijd lichte- of donkere kledij aan kunt!

  Waar moet ik op letten bij basketbalkleding?

  Bij basketbalkleding maak je een afweging tussen gewicht van de kleding, het gebruikte materiaal (comfort) en de veelzijdigheid van de kleding. De shirts en shorts uit onze 100-serie zijn het lichtst. De basketbalkleding uit de 300-serie zijn het zachtst en dus super comfortabel, maar gemaakt van iets zwaarder materiaal. De reversable kleding is door zijn veelzijdigheid perfect voor serieuze trainingen: Trainers en coaches kunnen kinderen met deze shirts gemakkelijk in teams indelen, zonder met hesjes te hoeven werken.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen