Basketbalkleding kinderen

Category image

Basketbalkleding kinderen kopen bij Decathlon. Bij ons vind je basketbalkleding voor kinderen. Bij basketbalkleding is het belangrijk dat het lichte en ademende kleding is die veel bewegingsvrijheid biedt. Dat zijn de voordelen die Decathlon biedt bij alle basketbalkleding voor kinderen.

Terug naar artikelen
Filteren op:
Type
Maat
Kleur
Prijs
9 Artikelen
3 kleuren
€1199

€1399

3 kleuren
€1199

4 kleuren
€899

2 kleuren
€499

5 kleuren
€899

2 kleuren
€499

3 kleuren
€799

3 kleuren
€1399

4.5/5 Op basis van 11 reviews

BASKETBALKLEDING VOOR KINDEREN

Voor zowel de recreatieve speler als de serieuze jonge basketballer heeft Decathlon de juiste basketbalkleding in huis. Shirts met- of zonder mauwen: De shirts en broekjes van Kipsta bieden optimale bewegingsvrijheid voor elke basketballer. Ook handig: Decathlon biedt nu ook reversable basketbalkleding aan: Shirts die je om kunt draaien zodat je tijdens partijvormen altijd lichte- of donkere kledij aan kunt!

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over de basketbalkledij kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

DE LEVERING VAN JE BASKETBAL SPULLEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).