Basketbalkleding heren

Category image

Basketbalkleding heren kopen bij Decathlon. Voor zowel basketballers als supporters hebben we de beste basketbalkleding voor heren. Bij basketbalkleding is het belangrijk dat het lichte en ademende kleding is die veel bewegingsvrijheid biedt. Dat zijn de voordelen die Decathlon biedt bij alle basketbalkleding voor heren.

Terug naar artikelen
Filteren op:
Type
Maat
Merk
Kleur
Prijs
18 Artikelen
€2489

5 kleuren
€1799

€3499

€2499

€3899

€599

€649

€1399

2 kleuren
€599

3 kleuren
€1399

2 kleuren
€599

2 kleuren
€999

€2289

4 kleuren
€999

12 kleuren
€999

4 kleuren
€1799

4.5/5 Op basis van 27 reviews

BASKETBALKLEDING VOOR HEREN

Voor zowel de recreatieve speler, de serieuze basketballer, als de fanatiek supporter heeft Decathlon de beste basketbalkleding in huis. De trainingsshirts van Kipsta zijn ademend en bieden optimale bewegingsvrijheid. Wat is jouw favoriete Amerikaanse stad? Kipsta maakt er shirts van. Of laat jouw voorkeur voor een NBA-team blijken met een Adidas shirt- of short van bijvoorbeeld de Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors, Chicago Bulls of Los Angeles Clippers.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over de basketkleding kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

DE LEVERING VAN JE BASKETBAL SPULLEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).