Basketbalkleding Heren

Basketbalkleding Heren

Basketbalkleding heren kopen bij Decathlon. Voor zowel de competitieve, als de recreatieve speler hebben we de beste basketbalkleding voor heren. Bij basketbalkleding is het belangrijk dat het lichte en ademende kleding is die veel bewegingsvrijheid biedt. Dat zijn de voordelen die Decathlon biedt bij alle basketbalkleding voor heren.

Terug naar artikelen
Type
Maat
Merk
Kleur
Prijscategorie
42 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Laatste kans
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 72 reviews

  Basketbalkleding voor heren

  Voor zowel de recreatieve speler als de serieuze basketballer heeft Decathlon de beste basketbalkleding in huis. De trainingsshirts van Tarmak zijn ademend en bieden optimale bewegingsvrijheid. Wat is jouw favoriete Amerikaanse stad? Tarmak maakt er misschien wel shirts van, met fantastisch licht materiaal en ademend vermogen.

  Waar moet ik op letten bij basketbalkleding?

  Bij basketbalkleding maak je een afweging tussen gewicht van de kleding, het gebruikte materiaal (comfort) en de veelzijdigheid van de kleding. De shirts en shorts uit onze 100-serie zijn het lichtst. De basketbalkleding uit de 300-serie zijn het zachtst en dus super comfortabel, maar gemaakt van iets zwaarder materiaal. De reversable kleding is door zijn veelzijdigheid perfect voor serieuze trainingen: Trainers en coaches kunnen kinderen met deze shirts gemakkelijk in teams indelen, zonder met hesjes te hoeven werken.

  Waarvoor dient thermo- of protectiekleding bij basketbal?

  Decathlon en Tarmak maken ook thermo- en protectiekleding voor basketbal. Thermokleding gebruik je om snel warm te worden- en te blijven tijdens het spel. Bovendien voorkomen de strakke tanks het schuren van shirts op de huid. Protectie voor de knieën, heupen en het borstbeen zijn geschikt voor spelers die het spel fysiek aangaan, en blessures willen voorkomen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen