Basketbalborden

Basketbalborden

Basketbalbord kopen bij Decathlon. Bij Decathlon verkopen wij verschillende basketbalborden. We hebben borden voor jong en oud. Neem basketbalbord the hoop! Dit innovatieve product neem je makkelijk overal mee naartoe en maak je overal aan vast. Zo kun je basketballen waar je maar wilt! Vind hier je ideale basketbalbord! Bekijk hier: Hoe kies ik mijn basketbalbord?

10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1212 reviews

  Basketbalbord bij Decathlon

  Ben je op zoek naar een basketbalbord? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende basketbalborden van Tarmak. Basketbal is in Nederland populair en daarom hebben wij bij Decathlon basketbalborden voor zowel volwassenen als kinderen. Ga je beginnen met basketbal en ben je op zoek naar een betaalbaar basketbalbord? De basketbalborden van Tarmak hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende basketballer nodig hebt. Bekijk hier hoe kies ik een basketbalbord.

  Welk basketbalbord heb ik nodig?

  Jonge spelers (tot tien jaar) hebben voldoende spelplezier met een B200 basketbalbord. Oudere spelers hebben voor verschillende technieken méér ruimte nodig op het bord, en spelen met een grotere bal. Hen raden we aan een B300-bord, of iets groters te nemen. Voor plezier binnen, thuis of op kantoor, zijn onze mini boards en balletjes enorm populair!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen