Basketbal trainingsmateriaal

Basketbal trainingsmateriaal

Basketbal trainingsmateriaal kopen bij Decathlon. Om goed te kunnen trainen en voor te bereiden op een wedstrijd heb je wel het juiste materiaal nodig. Zorg dat je vandaag nog alles koopt wat je nodig hebt bij Decathlon.

Terug naar artikelen
Type
Merk
Kleur
Prijscategorie
43 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)
   4.5/5 Op basis van 100 reviews

   Basketbal trainingsmateriaal bij Decathlon

   Zijn die paar uur training per week niet genoeg voor jou, en wil je zelf aan je game werken? Decathlon heeft alle trainingsmateriaal in huis om van jou een ster op het hardhout te maken! Met de trainings accessoires van Kipsta verbeter jij jouw voetenwerk, sprongkracht en uithoudingsvermogen. Combineer jouw coördinatiedrills met ballhandling om het optimale uit jouw basketbaltraining te halen.

   Advies op maat van een Decathlon sport expert

   Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over basketbal kun je dus terecht bij één van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

   De levering van je basketbalschoenen

   Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).