Basketbal accessoires

Breng je trainingen naar een hoger niveau met deze basketbal accessoires van Decathlon en Tarmak. De shootingtegels zijn geschikt voor een legio aan spelletjes en trainingsvormen. Neem tot vijf ballen (maat 7) mee in de ballentas en teken alle spelsituaties op ons unieke trainingsbord!
Basketbal accessoires

Wil jij een basketbal kopen? Bij Decathlon hebben we basketballen in verschillende maten en van verschillende merken zoals Tarmak, Spalding en Molten. We verkopen basketballen om indoor en outdoor te spelen. Koop daarom je bal bij Decathlon. Moeite met kiezen? Bekijk hier: Hoe kies ik mijn basketbal?

Heb je een bal en wil je thuis aan de slag? Overweeg dan eens een kijkje te nemen bij onze basketbalpalen en -borden.
3 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Niet beschikbaar)
  4.0/5 Op basis van 37 reviews

  Welke maat basketbal heb ik nodig?

  Met vijf beschikbare verschillende maten, heeft Decathlon voor iedereen een geschikte basketbal in huis. Maar hoe kies je de juiste maat? Globaal bekeken zijn maatje 1 en 3 bedoeld voor de allerjongste jeugd, die het spelletje op een mini basketbalbord wil ontdekken. Kinderen vanaf ongeveer zes jaar, tot en met twaalf jaar, spelen met maat 5. Jongens van twaalf tot en met veertien jaar én alle meisjes en dames vanaf twaalf jaar, spelen met maat 6. Jongens vanaf 14 jaar én alle heren spelen tot slot met maat 7. Bekijk ook 'Hoe kies ik een basketbal'.

  Wat is het verschil tussen een basketbal voor binnen en buiten?

  Basketballen die voor 'binnen' zijn gemaakt, zijn vaak gemaakt van kunstleer of een dunner soort rubber dan een buitenbal. Een basketbal voor buiten heeft een buitenkant van dikker rubber, omdat een betonnen ondergrond voor méér slijtage zorgt, dan het hout of het kunststof van een sporthal. Het voordeel van een binnenbal is de grip: Die is (vooral voor een gevorderde speler) fijner, dan die van een buitenbal.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen