Balletpakjes

Balletpakjes

Ben jij op zoek naar een balletpakje? Decathlon heeft diverse balletpakjes voor jong en oud, van simpele balletpakjes tot balletpakjes met rokje of tutu. Onze balletpakjes zijn te krijgen in verschillende kleuren en stoffen zodat er voor elke danser wat tussen zit. Maak je balletpakje compleet met een balletmaillot en balletschoenen. Bekijk daarnaast ook eens onze beenwarmers en ballettopjes om je spieren warm te houden voor en na de ballet training.

Advies nodig?
Hoe kies ik balletkleding?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Kleur
Sticker
Prijs
4.2/5 Op basis van 1142 reviews

Balletpakje kind

Op zoek naar een balletpakje voor je kind? Decathlon heeft een groot assortiment aan balletpakjes. Zo hebben we balletpakjes met of zonder mouwen, korte mouwen of met spaghettibandjes. Een balletpakje kind met brede bandjes is het meest standaard balletpakje wat we hebben en worden het vaakste gedragen bij jonge meiden. De balletpakjes met korte mouwen zijn iets comfortabeler en eenvoudiger en de balletpakjes met lange mouwen zijn voor de koudere dagen. Een balletpakje kind kan worden opgeleukt met een rokje of tutu. Verder zijn de balletpakjes kind er ook nog in verschillende kleuren; van het bekende roze of zwart tot mintgroen en lichtblauw. Bovendien zijn alle balletpakjes makkelijk te wassen in de wasmachine. Ideaal toch?

Balletpakje volwassenen

Ook bieden wij balletpakjes voor volwassenen. Deze zijn in tegenstelling tot de balletpakjes voor kinderen alleen verkrijgbaar in het zwart en roze. Je kunt bij balletpakje volwassenen wel kiezen voor een balletpakje met lange mouwen, korte mouwen en spaghettibandes. Het meest voorkomende balletpakje volwassenen is het pakje met dunne bandjes; de bandjes zijn dan vaak gekruist op de rug. Deze balletpakjes zijn zeer sierlijk en vrouwelijk. De balletpakjes hebben leuke bijpassende ballet topjes en rokjes om het balletpakje volwassenen compleet te maken. Ook deze balletpakjes zijn te wassen in de wasmachine.