Ballet rokjes

Ballet rokjes

Ben jij op zoek naar een ballet rokje? Decathlon heeft een ruime keuze aan rokjes en tutus van diverse vormen en materialen. Kijk ook eens naar het assortiment balletpakjes en ballet leggings.

Advies nodig?
Hoe kies ik balletkleding?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
4.6/5 Op basis van 962 reviews

Waarom een rokje dragen?

Het rokje is een mooie aanvulling op de dansoutfit en helpt de ballerina om haar artistieke gevoel te ontwikkelen. Het rokje is nooit een verplichting, maar past perfect bij de balletpakjes met korte mouwen of de balletpakjes met bredere bandjes. Kies zelf welke combinatie je het mooist vindt!Ontdek ook de tutu, die prachtig staat op een balletpakje met of zonder mouwen.

Hoe kies je een outfit voor klassiek ballet?

Het klassieke balletpakje wordt vaak aanbevolen, of zelfs verplicht, door de balletlerares. Het wordt meestal gedragen zonder ondergoed onder.Door het balletpakje te combineren met een maillot blijft het pakje beter zitten bij alle bewegingen die je maakt.De perfecte uitrusting van een ballerina bestaat uit een balletpakje, een maillot en demi-pointes. En om de spieren op te warmen voor de les en afkoeling te voorkomen na de les, is een cache-coeur aan te raden.