Ballet beenwarmers

Ballet beenwarmers

Op zoek naar beenwarmers voor ballet of moderne dans? Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan beenwarmers om de danser en haar/zijn spieren warm te houden tijdens de training. Daarnaast zijn beenwarmers lekker warm om te dragen en maken ze je outfit helemaal compleet. De elastieken aan de zijkant van de beenwarmers zorgen ervoor dat ze goed blijven zitten tijdens het dansen. Bekijk ook eens onze balletpakjes, balletschoenen en balletmaillot.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
4.4/5 Op basis van 1393 reviews

Beenwarmers ballet

Veel ballerina’s houden ervan om beenwarmers te dragen tijdens ballet of moderne dans om henzelf en hun spieren warm te houden. Daarnaast is het dragen van beenwarmers ballet natuurlijk ook lekker warm en ziet het er leuk uit. De elastieken aan de zijkant van de beenwarmers ballet zorgen ervoor dat ze niet afzakken tijdens het dansen. De beenwarmers ballet die om de kuiten vallen zijn de bekendste ballet beenwarmers maar wij verkopen ook beenwarmers ballet die vanaf de hiel tot en met de bovenbenen lopen. Vaak worden de lange beenwarmers gebruikt voor tijdens moderne dans maar ze kunnen ook zeker gebruikt worden als beenwarmers ballet.

Beenwarmers kind

Bij Decathlon hebben we ruime keuze aan beenwarmers kind. Deze houden de jonge dansers en hun spieren warm tijdens en voor/na balletlessen. Onze beenwarmers kind zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, wit en zwart. Zo kun je de beenwarmers kind makkelijk combineren met verschillende balletpakjes. Bovendien zijn de de beenwarmers kind gemaakt van een heerlijk zachte stof die heerlijk aanvoelen tijdens het dansen. Ook zijn de beenwarmers kind gemakkelijk te wassen in de wasmachine. Ideaal toch?.