Badminton grips

Badminton grips

Wil je een badminton grip kopen? Bij Decathlon kun je badminton grips kopen van de merken Perfly en Yonex. Decathlon biedt zowel basis grips als overgrips aan voor badminton. Ook voor spelers, die tijdens het spelen van badminton snel zweterige handen krijgen, hebben we geschikte grips. In een Decathlon winkel helpen we je graag met het vervangen van een grip. Bekijk ook onze badminton snaren.
Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Kleur
Prijscategorie
18 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 641 reviews

  BADMINTON GRIP OF OVERGRIP KOPEN BIJ DECATHLON

  Heb je een nieuwe badminton grip of overgrip nodig? Zorg ervoor dat je grip altijd een goede staat verkeerd. Achterstallig onderhoud is niet fijn en kan leiden tot blaren op je handen. Een basisgrip moet je altijd om je racket heen hebben. Een overgrip echter niet. Badmintonspelers brengen een overgrip aan voor meer grip en meer absorberend vermogen. Vraag een medewerker in een van onze winkels om uw grip te vervangen.

  BESPANNEN VAN BADMINTONRACKETS

  Bij Decathlon beschikken wij over een bespanservice om je badmintonracket weer te voorzien van een nieuwe besnaring. Op vertoon van je Decathlon sportpas is dit gratis en betaal je enkel de prijs van de snaar. Houdt er rekening mee dat dit vaak niet ter plekke kan en de gemiddelde wachttijd hiervoor tussen de 1-3 dagen zal bedragen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over badmintongrips en overgrips kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN BADMINTON GRIPS EN OVERGRIPS

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen