Badminton grips

Badminton grips

Wil je een badminton grip kopen? Bij Decathlon kun je badminton grips kopen van de merken Perfly en Yonex. Decathlon biedt zowel basis grips als overgrips aan voor badminton. Ook voor spelers, die tijdens het spelen van badminton snel zweterige handen krijgen, hebben we geschikte grips. In een Decathlon winkel helpen we je graag met het vervangen van een grip. Bekijk ook onze badminton snaren.
Advies nodig?
Hoe kies ik een grip of een overgrip voor badminton?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
17,00
Gorilla Gold
GORILLA GOLD

Gorilla Gold

Verkocht en verstuurd door FORELLE TEAMSPORTS

5,99
Badminton overgrip Superior zwart x3
PERFLY

Badminton overgrip Superior zwart x3

(305)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
5,49
Badminton overgrip Superior blauw x3
PERFLY

Badminton overgrip Superior blauw x3

(305)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
7,99
Overgrip badminton AC 102 blauw set van 3
YONEX

Overgrip badminton AC 102 blauw set van 3

(4)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.3/5 Op basis van 2851 reviews

BADMINTON GRIP OF OVERGRIP KOPEN BIJ DECATHLON

Heb je een nieuwe badminton grip of overgrip nodig? Zorg ervoor dat je grip altijd een goede staat verkeerd. Achterstallig onderhoud is niet fijn en kan leiden tot blaren op je handen. Een basisgrip moet je altijd om je racket heen hebben. Een overgrip echter niet. Badmintonspelers brengen een overgrip aan voor meer grip en meer absorberend vermogen. Vraag een medewerker in een van onze winkels om uw grip te vervangen.

BESPANNEN VAN BADMINTONRACKETS

Bij Decathlon beschikken wij over een bespanservice om je badmintonracket weer te voorzien van een nieuwe besnaring. Rackets bespannen is een vak apart, wij hebben de expertise van Timo van Driel die jouw racket perfect kan bespannen. Zo heb jij de beste bespanning en geen zorgen over je materiaal. Voor het bespannen van je racket kan je kiezen tussen service centre met een wachttijd van ongeveer 6 dagen à €6,99, 3-daagse service in de winkel vanaf €9,99 of 24-uur service in de winkel vanaf €12,99.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over badmintongrips en overgrips kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN BADMINTON GRIPS EN OVERGRIPS

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).