Atletiek kleding kind

Atletiek kleding kind

Atletiek Kleding voor volwassenen koop je bij Decathlon. Je vindt bij ons een assortiment speciaal ontwikkeld voor de atleet. De atletiek kleding voor volwassenen is ontwikkeld voor en door atleten. Dankzij de vederlichte stof en de optimale bewegingsvrijheid heb je nauwelijks door dat je atletiek kleding voor volwassen aanhebt. Bij ons vind je een trainingspak voor je warming-up en cooling down, maar ook volwassen atletiek kleding met veel bewegingsvrijheid voor tijdens de wedstrijden. Neem ook eens een kijkje bij onze spikes

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Korte short kinderen Erima
Korte short kinderen Erima
33,00 −15%
28,00
In 5 kleuren beschikbaar
ERIMA

Korte short kinderen Erima

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
Lichte loop- en atletiektop voor meisjes AT 500 blauw en fluoroze
Laatste Kans
Lichte loop- en atletiektop voor meisjes AT 500 blauw en fluoroze
12,99 −30%
8,99
T-shirt voor atletiek en hardlopen meisjes Care roze
Laatste Kans
T-shirt voor atletiek en hardlopen meisjes Care roze
14,99 −20%
11,99
4.8/5 Op basis van 248 reviews

Atletiek kleding koop je bij Decathlon

Atletiek kleding koop je natuurlijk bij Decathlon. Bij ons heb je een ruim assortiment aan atletiek kleding die je uitstekend kan gebruiken tijdens je wedstrijden en trainingen. Voor wedstrijden hebben wij bijvoorbeeld een t-shirt waarin je een startnummer kan doen. Op deze manier vergeet je nooit meer je startnummer op te doen en heb je geen gedoe met die vervelende speldjes die je de helft van de tijd vergeet. Zo blijft je atletiek kleding ook langer goed. De atletiek kleding van Kalenji is gemaakt van speciale lichte stof waarbij je bijna niet doorhebt dat je atletiek kleding aanhebt. Daarbij is er een optimale zweetafvoer dankzij speciaal mesh in de kleding.

Atletiek kleding met extra support

Bij Decathlon hebben wij voor de atletiek sport ook speciale atletiek kleding met extra support. Dankzij de extra support kan je zorgeloos en comfortabel deelnemen aan de trainingen en wedstrijden. Alle atletiek kleding is getest door atleten. Op deze manier zijn de producten getest tijdens de omstandigheden waarin ze gebruikt zullen worden.