Atletiek kleding Dames

Atletiek kleding Dames

Atletiek kleding dames kopen? Atletiek kleding dames koop je bij Decathlon. Alle kleding is ideaal voor atletiek, met name door de lichtheid, bewegingsvrijheid en support.
Terug naar artikelen
Maat
Weersomstandigheden
Type
Kleur
Prijscategorie
34 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 2312 reviews

  Atletiek

  Bij Decathlon hebben wij een steeds groter wordend aanbod voor atletiek. Uiteraard vind je bij ons de meest essentiele artikelen voor atletiek, namelijk de spikes. Daarnaast is er ook een selectie kleding die uitstekend geschikt is voor het beoefenen van atletiek.

  Spikes

  Op dit moment hebben wij 3 verschillende modellen spikes in ons assortiment bij Decathlon, allemaal van ons eigen hardloopmerk Kalenji. Dit zijn de AT Start, AT Cross en de AT Mid.

  De AT Start is een echte allround spike. Hierdoor is deze uitstekend geschikt voor kinderen die alle onderdelen van atletiek doen, of voor atleten die de sport net willen ontdekken.

  De AT Cross is een cross spike. Deze is specifiek ontwikkeld om in de wintermaanden over zandpaden, schelpenpaadjes, gras en modder te lopen. De spikes kenmerken zich door een grover profiel aan de onderkant. Daarnaast worden deze spikes altijd geleverd met 9mm puntjes, voor extra grip

  De AT Mid is een middellange afstand spike, geschikt voor afstanden van 800m tot 10000meter op de atletiekbaan. Deze spike is specifiek voor deze afstanden ontwikkeld, waardoor deze erg licht en zeer reactief is. Deze spike is ook absoluut niet geschikt om andere onderdelen, zoals verspringen, mee te beoefenen.

  Naast de spikeschoenen zelf, verkopen we ook losse puntjes. Deze hebben we in meerdere lengtes, namelijk 6,9,12 en 15 mm. Standaard is de 6mm, deze wordt ook eigelijk altijd op de atletiekbaan gebruikt. De 9,12 en 15mm zijn beter geschikt voor het crossen, waarbij het een beetje afhangt van de zwaarte van het parcours.

  Atletiekkleding

  Naast spikes, hebben we bij Decathlon ook kleding welke je uitstekend kan gebruiken bij het trainen of tijdens een wedstrijd. Voor wedstrijden hebben we bijvoorbeeld het t-shirt waarin je een startnummer kan doen. Nooit meer een gedoe met (het vergeten van) speldjes. Ook hebben we atletiek kleding die extra support geeft, of juist kleding die extra licht is. Ideaal voor warmere omstandigheden of tijdens een wedstrijd.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen