Atletiek kleding

Atletiek kleding

Op deze pagina vind je alle atletiek kleding die geschikt is voor atletiek. Zowel voor kinderen als volwassenen. De atletiek kleding biedt extra support, is lichter en voert goed het zweet af. Alles wat je nodig hebt om de atletiek sport op eem hoger niveau te kunnen beoefenen. Alle atletiek kleding van Decathlon is gemaakt en getest door atleten die de atletiek sport zelf beoefenen. Zo voldoet onze atletiek kleding aan de hoogste eisen. Kijk dus snel naar onze atletiek kleding collectie! Neem ook eens een kijkje bij spikes. Allemaal van Decathlon's eigen merk Kalenji
Advies nodig?
Hoe kies ik hardloopkleding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
€55,99 -44%
€31,23
*De uitverkoop begint op 23-9-2023
€26,00
Kampioen Broek Kind
CHAMPION

Kampioen Broek Kind

€61,99 -35%
€39,97
*De uitverkoop begint op 22-9-2023
€29,00
€75,00
€28,00
€145,00
€48,99 -45%
€26,54
*De uitverkoop begint op 22-9-2023
4.5/5 Op basis van 8435 reviews

Atletiek kleding koop je bij Decathlon

Atletiek kleding koop je natuurlijk bij Decathlon. Bij ons heb je een ruim assortiment aan atletiek kleding die je uitstekend kan gebruiken tijdens je wedstrijden en trainingen. Voor wedstrijden hebben wij bijvoorbeeld een t-shirt waarin je een startnummer kan doen. Op deze manier vergeet je nooit meer je startnummer op te doen en heb je geen gedoe met die vervelende speldjes die je de helft van de tijd vergeet. Zo blijft je atletiek kleding ook langer goed. De atletiek kleding van Kalenji is gemaakt van speciale lichte stof waarbij je bijna niet doorhebt dat je atletiek kleding aanhebt. Daarbij is er een optimale zweetafvoer dankzij speciaal mesh in de kleding.

Atletiek kleding met extra support

Bij Decathlon hebben wij voor de atletiek sport ook speciale atletiek kleding met extra support. Dankzij de extra support kan je zorgeloos en comfortabel deelnemen aan de trainingen en wedstrijden. Alle atletiek kleding is getest door atleten. Op deze manier zijn de producten getest tijdens de omstandigheden waarin ze gebruikt zullen worden.