Whey eiwit

Whey eiwit

Eiwitten of proteïnen zijn een belangrijke voedingsstof die bijdragen aan spierherstel en spierontwikkeling. Ze komen van nature voor in verschillende voedingsbronnen en zijn essentieel voor ieder mens. Bovenal voor sporters is het van belang om voldoende eiwitten binnen te krijgen aangezien deze het herstel bevorderen en progressie in de hand werken. Het kan soms nog wel eens lastig zijn dagelijks voldoende eiwitten uit je reguliere voeding te halen. Eiwitpoeder kan je ondersteunen in het eenvoudig verhogen van je dagelijkse eiwit consumptie.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
41,50
Pure wei cappuccino EA Fit
EA FIT

Pure wei cappuccino EA Fit

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

36,50
29,95
29,95
Eiwitshake banaan - 1kg
MATCHU SPORTS

Eiwitshake banaan - 1kg

Verkocht en verstuurd door Matchu Sports

29,95
Eiwitshake vanille - 1kg
MATCHU SPORTS

Eiwitshake vanille - 1kg

Verkocht en verstuurd door Matchu Sports

4.5/5 Op basis van 1783 reviews

Eiwitpoeder kopen bij Decathlon

Hoewel eiwitpoeder geen wondermiddel op zichzelf is zweren veel sporters erbij omdat het een eenvoudige en lekkere manier is om je dagelijkse eiwit consumptie te verhogen. We begrijpen dat je lang niet altijd in de gelegenheid bent een eiwitrijke maaltijd te nuttigen. Zo is het vlak na het sporten aan te raden wat extra eiwitten te eten ter bevordering van het herstel. Met een schepje eiwitpoeder, een shaker en wat water of melk heb je binnen een handomdraai een heerlijke eiwitrijke shake bereid. Je kan bij ons eiwitpoeder kopen in verschillende smaken en variërend in eiwitpercentage. Gebruik het ten alle tijden als aanvulling op een gezond en gevarieerd voedingspatroon, een eiwitshake is geen substituut voor een maaltijd.

Whey isolaat

Eiwitpoeder wordt ook vaak weipoeder of whey genoemd. Het is oorspronkelijk een bijproduct dat men overhoudt bij de productie van kaas uit koemelk en werd vroeger van weinig waarde geacht. Tegenwoordig zijn we een stuk bewuster over onze voeding en is de vraag naar eiwitpoeder zo groot geworden dat het al lang niet meer slechts een bijproduct is. Naast eiwitpoeder verkregen uit koemelk is er ook eiwitpoeder verkrijgbaar op basis van plantaardige bronnen. We verkopen naast de reguliere whey protein ook zogeheten whey isolaat. Dit is een zuiverder product met een hoger eiwitgehalte en minder suikers. We hebben whey isolaat verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken, zodat je lekker kunt blijven variëren. Daarnaast hebben we ook nog de native whey, deze bevat een nog hoger eiwitgehalte! Ideaal voor wanneer je uiterst serieus over je voedingsschema bent en echt elke calorie telt!