Vegan eiwit

Vegan eiwit

Als je veel sport en beweegt is het van belang dagelijks voldoende eiwitten te eten. Eiwitten dragen bij aan spierontwikkeling- en herstel, waardoor je nog beter kan presteren! Het is aan te raden zoveel mogelijk eiwitten uit je reguliere voeding te halen, maar dit is niet altijd haalbaar. Veel sporters zweren bij eiwitpoeder aangezien dit een eenvoudige manier is om snel wat extra eiwitten binnen te krijgen. Bij ons kan je naast regulier eiwitpoeder op basis van koemelkeiwit ook terecht voor eiwitpoeders en repen op basis van vegan eiwiten. Zo kan je ook met een plantaardig dieet eenvoudig je eiwitconsumptie verhogen.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
Prijs
3.7/5 Op basis van 588 reviews

Eiwitrepen op basis van veganistische eiwitten

Naast de veganistische eiwitten in poedervorm hebben we ook diverse eiwitrepen op basis van plantaardige eiwitbronnen binnen ons assortiment. Deze veganistische eiwitrepen bevatten soja-eiwitten en zijn verkrijgbaar in verschillende lekkere smaakcombinaties. Een bijkomend voordeel is dat onze veganistische eiwitrepen gezoet zijn met zoetstoffen en daardoor dus extra laag in suikers zijn. Hierdoor passen ze perfect binnen een gezond en gevarieerd dieet. Eet een eiwitreep na het sporten ter bevordering van het spierherstel, of gewoon als lekker en verantwoord tussendoortje. Let er op dat het niet bedoeld is als substituut voor een volwaardige maaltijd, maar als aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet.

Vegan eiwitpoeder

Wanneer je veel sport en een plantaardig dieet hanteert kan het soms wat lastiger zijn dagelijks voldoende eiwitten te consumeren. Eiwitpoeders en eiwitrepen kunnen je helpen om eenvoudig je dagelijkse eiwitconsumptie te verhogen. Doorgaans wordt eiwitpoeder gemaakt van koemelkeiwit. Het is van origine een restproduct dat overblijft bij de productie van kaas. Hierdoor bevat eiwitpoeder dus ook lactose, waardoor het niet geschikt is voor mensen met een lactose intolerantie of wanneer je een veganistisch eetpatroon hanteert. Gelukkig hebben we ook vegan eiwitpoeder in ons assortiment. Vegan eiwitpoeder wordt gewonnen uit plantaardige bronnen als erwten en rijst. Meng het eiwitpoeder met wat water in een shaker en je hebt een voedzame en lekkere shake boordevol eiwitten binnen een handomdraai! Zo kan je ook met een plantaardig dieet eenvoudig je eiwitconsumptie verhogen!