Maltodextrine

Maltodextrine

Staat jou een wedstrijd van meer dan drie uur te wachten? Dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je lichaam al die tijd voorzien is van energie en dat je goed kunt presteren. Maltodextrine vult je energiepeil aan, zodat je jouw triathlon, marathon of trail kunt volhouden tot het bittere eind. Onze maltodextrine drink je niet tijdens, maar een aantal keer voorafgaand aan je lange inspanning. Dankzij de lekkere, frisse smaak gaat het drinken van de maltodextrine niet vervelen. Bekijk ook onze bidons om het mengen van de poeder en het water makkelijker te maken.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Prijs
4.3/5 Op basis van 355 reviews

Maltodextrine kopen

Waarom zou je maltodextrine kopen? Het antwoord daarop is simpel! Het helpt je te presteren tijdens je duursport. Maltodextrine komt uit een splitsing van tarwe- of maïszetmeel. Daarbij ontstaan kleinere moleculen, deze neemt je lichaam gemakkelijker op. Je kunt maltodextrine kopen om je glycogeenvoorraad in je spieren aan te vullen, als snelle energie te gebruiken en/of om na je inspanning de glucosevoorraad aan te vullen. Doordat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft door het innemen van maltodextrine, vindt er een geleidelijke energielevering plaats. Maltodextrine kopen is niet gek in de sportwereld, het is juist een geliefd middel. Dat komt omdat het geen of weinig bijwerkingen heeft en het helpt je prestaties te verbeteren.

Je lost ons maltodextrine poeder in een dosis van 34 gram op in 500 milliliter water. Als je wilt kun je er ook wat eiwitpoeder bij doen, maltodextrine kan namelijk de werking van het eiwitpoeder verbeteren. We raden je in ieder geval aan om drie dagen vóór je wedstrijd die langer dan drie uur duurt, twee keer per dag een bidon met het mengsel te nemen. Ben je iemand die vaak aan duursport doet? Dan is het handig om een voorraad in huis te halen. Wil je de maltodextrine gewoon eens proberen om te keuren of het iets voor jou is? Begin dan eerst met zes sticks poeder voor die ene wedstrijd. Als het bevalt ben je altijd welkom om langs te komen in een van onze 20 winkels, of om de maltodextrine online via onze webshop aan te schaffen.