Isotone sportdrank

Isotone sportdrank

Staat jou een wedstrijd of training van langer dan een uur te wachten? Die wil je natuurlijk wel vol energie en met goede prestaties doorgaan. In jouw geval is het aan te raden een isotine sportdrank mee te nemen. Isotine sportdrank biedt je lichaam de perfecte mix van koolhydraten en vitaminen waardoor jij genoeg energie hebt voor je duursport. Drink de isotine sportdrank tijdens je wedstrijd of training en je vult zo meteen je vochtpeil aan. Ideaal toch? Neem ook hersteldrank om je spieren extra te ondersteunen bij het herstel van je inspanning.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Kleur
Merk
Prijs
€27,00
Sports Drink Agrum 1020 G
WCUP

Sports Drink Agrum 1020 G

€24,00
O.R.S. Drink Orange 480 G
WCUP

O.R.S. Drink Orange 480 G

€32,99
€34,99
4.5/5 Op basis van 8654 reviews

Wat is het beste: isotine drank of een ander soort drank?

Als je een sportdrank wil gebruiken tijdens het sporten, kun je het beste een isotone drank nemen. Deze bestaat uit maximaal 6 gram koolhydraten per 100 milliliter, er zitten ongeveer evenveel suikers en elektrolyten per 100 milliliter in als er in je lichaamsvocht zit. Daardoor worden de handige stoffen uit de drank sneller dan of even snel in je lichaam opgenomen als water. Isotine drank is daarom de ideale verhouding van water, koolhydraten en vitaminen om je vocht en energie weer goed aan te vullen. Hypertone drank wordt afgeraden om te drinken tijdens het sporten. Deze drank bevat namelijk veel meer koolhydraten per 100 milliliter, hierdoor blijft het vocht langer in je maag zitten. Je lichaam kan dan het vocht en de koolhydraten niet goed opnemen en gebruiken tijdens het sporten. Je krijgt dan last van een ‘klotsbuik’ en je hebt kans op maag- en darmklachten. Iets dat je echt niet wilt tijdens je lange training of wedstrijd! Voorbeelden van dranken die je absoluut niet moet nemen tijdens het sporten zijn cola en vruchtsappen. Kies dus wél een isotine drank voor goede prestaties. In ons assortiment bieden we isotine drank aan in verschillende substanties en smaken. Ontdek wat voor jou het fijnst werkt en geniet van je duursport.

Isotone sportdrank poeder

Zoals eerder genoemd kun je bij Decathlon verschillende soorten isotine sportdrank kopen. Bijvoorbeeld isotine sportdrank poeder en tabletten. De isotine sportdrank poeder hebben we in verschillende formaten, bijvoorbeeld een bus van 650 gram of een ecosize zak van 2 kilogram. De bus heeft een handige giettuit in de dop, zodat je het poeder gemakkelijk in je bidon giet. De ecosize zak is goed en lang te bewaren, zo heb je altijd isotine sportdrank poeder in huis liggen. Je kunt ook kiezen uit allemaal lekkere smaken poeder: citroen, sinaas, rode vruchten en tropical. Iedere isotine sportdrank poeder die wij aanbieden, bevat natuurlijke smaakstoffen en heeft geen kunstmatige kleurstoffen.