Sportbrillen

Sportbrillen

Wil je tijdens het sporten je ogen beschermen? Verstandig! Met een sportbril houd je bijvoorbeeld de regen en wind tegen tijdens het wandelen, hardlopen of wielrennenen en voorkom je dat er eventueel vliegjes in je ogen komen. Uiteraard is het bij zonnig weer verstandig om je ogen te beschermen tegen UV-straling. Bekijk daarom eens onze zonnebrillen. Zoek je sportbrillen voor specifieke sporten? Kijk dan zeker naar onze wintersportbrillen of zwembrillen. Zo kun jij genieten van je sport, zonder gestoord te worden door weersomstandigheden.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Sport
Geslacht
Maat
Merk
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 49125 reviews

Sportbril dames: comfortabel draaggemak tijdens het sporten

Onze sportbril dames is speciaal gemaakt voor smallere gezichten. Daardoor is het draaggemak tijdens je work-out extra comfortabel. De sportbril dames schuift niet zomaar van je neus af! Dat komt ook doordat de meeste sportbrillen in ons assortiment een speciale grip op de neusbrug hebben of verstelbaar zijn. Naast een sportbril dames bieden we ook sportbrillen voor heren aan. Ook deze passen goed op het hoofd en we bieden ze in verschillende maten, kleuren en vormen aan. Kies de bril die aan jouw wensen voldoet! Wil je bijvoorbeeld de bril zowel met zonnig weer, als met bewolkt weer of zelfs in de nacht gebruiken? Kijk dan voor een sportbril verwisselbare glazen. Je verwisselt de transparante glazen gemakkelijk met de uv-werende glazen en andersom. Zo zijn je ogen de hele dag beschermd met slechts één sportbril. Of vind je het belangrijk dat je kunt kiezen uit goedkope sportbrillen met goede kwaliteit? Wij hebben geen aanbieding, maar gelukkig kun je bij ons sportbrillen kopen in verschillende prijsklassen. Zo vind je bij ons met jouw budget een sportbril!

Sportbril kind

Wanneer je kind lekker aan het spelen is of enthousiast met een voetbalwedstrijd meedoet, wil je natuurlijk dat hij of zij plezier kan hebben. Maar ook wil je dat jij je geen zorgen hoeft te maken om een blauw oog bij je kind. Een sportbril kind beschermt de ogen van je zoon of dochter en ziet er ook nog eens stoer uit. Omdat zo’n sportbril kind relatief klein is, zit deze stevig vast op een kinderhoofd. Bij sommige modellen kun je ook de maat instellen, zodat de sportbril extra stevig zit. Voor het wandelen, zwemmen, wintersporten en fietsen hebben we verschillende modellen en kleuren brillen in ons assortiment. Daardoor kun je zelf kiezen welke sportbril kind het beste past bij jouw kind en de sport.