Adidas sneakers

Adidas sneakers

Heb je het over legendarische sneakers, dan heb je het over Adidas sneakers! Al decennia domineren de sneakers van Adidas het straatbeeld. En dat is niet zo gek, nu deze sneakers bijzonder prettig zitten, te verkrijgen zijn in verschillende aansprekende designs en daarnaast in veel gevallen prima betaalbaar kunnen zijn. Sneakers van Adidas zijn er niet alleen voor de fanatieke sporter, maar ook voor degene die op zoek is naar een casual of zelfs zakelijke sneaker voor het dagelijkse leven.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Geslacht
VERKOPER
Kleur
Prijs
150,00
Crazy 1 Schoenen
Crazy 1 Schoenen
ADIDAS

Crazy 1 Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL
60,00
Strutter Schoenen
Strutter Schoenen
ADIDAS

Strutter Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL
4.6/5 Op basis van 6114 reviews

Heb jij al Adidas sneakers dames in jouw collectie?

Met Adidas sneakers voor dames en meisjes zit je altijd goed! Of je nou op zoek bent naar Adidas sneakers met een sportief randje voor het behalen van grensverleggende sportprestaties of juist naar minimalistische sneakers met een traditioneel ontwerp: Adidas voorziet in al je wensen. Verschillende traditionele designs uit de klassieke collectie van Adidas sneakers zijn vandaag de dag nog bijzonder populair. Neem bijvoorbeeld traditionele witte Adidas sneakers: een must-have voor de garderobe van iedere vrouw. Ze kunnen werkelijk overal mee worden gecombineerd. Met dergelijke sneakers maakt het niet uit of je gaat voor een casual of “baggy” look voor een avondje met vrienden of juist voor een scherpe en zakelijke look voor een dag op kantoor. Een pantalon, spijkerbroek, shorts, rok of jurk: het maakt niet uit. Kleurloze Adidas sneakers zijn jouw grootste vriend. Scroll je door het aanbod Adidas sneakers voor dames van Decathlon, dan kom je snel tot de conclusie dat veel sneakers een relatief minimalistisch design vertonen. Dit zorgt ervoor dat je ook met een lichtroze of grijze sneaker van Adidas in veel gevallen goed zit. Een element dat je vaak terug ziet komen zijn de welbekende 3-stripes van Adidas.

Stijlvolle modellen van Adidas sneakers voor heren

Adidas sneakers voor heren en jongens bieden net als de sneakers voor dames een hoop veelzijdigheid. Bij het ontwerpen van Adidas sneakers is slechts gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen die voor een prettige loopervaring zorgen. Aanvullend maakt Adidas gebruik van verschillende nieuwe technologieën die een heuse voorsprong op concurrerende merken creëren. Draagcomfort is echter niet het enige waar Adidas sneakers in excelleren. Ook wat betreft stijl zit je met een sneaker van dit merk 100% gebakken. Ga bijvoorbeeld voor Adidas sneakers in het wit of zwart om zo te gaan voor werkelijk oneindige combineerbaarheid. Ben je klaar om de show te stelen en zoek je naar een iets exotischer ontwerp? Ook dan kan Adidas al jouw wensen overtreffen. Niet voor niets domineert Adidas de sneakermarkt al sinds jaar en dag. Welke sneaker dé sneaker voor jou is, hangt af van je beoogde toepassing. Casual sneakers beschikken over de eigenschappen om comfortabel dagelijks gedragen te worden, waar sportieve sneakers juist hun sterktes vertonen op andere vlakken, bijvoorbeeld op de vlakken van ondersteuning of veerkracht. Scroll eens door ons aanbod Adidas sneakers voor heren heen om de verschillende varianten te ontdekken. Kom je er niet helemaal uit, kom dan gerust eens langs bij een winkel van Decathlon - ook als je op zoek bent naar sneakers voor je kind, want die hebben we ook! Houd er wel rekening mee dat we online een breder Adidas assortiment hebben dan in onze fysieke winkels.