Adidas korte broeken

Adidas korte broeken

Comfort tijdens het sporten is belangrijk en daar levert de juiste sportkleding een grote bijdrage aan. Een Adidas korte broek zit wat dat betreft als gegoten en voorziet in alle vrijheid en flexibiliteit om optimaal te bewegen. Er is voor elk type sport bij Decathlon een perfecte Adidas korte broek beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren en designs, zowel voor dames als voor heren en voor kinderen van bijna alle leeftijden.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Sport
Maat
Geslacht
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
25,00 -30%
17,50
20,00 -10%
18,00
Badge of Sport Zwembroek
ADIDAS

Badge of Sport Zwembroek

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

20,00 -37%
12,60
Tiro Essentials Short
ADIDAS

Tiro Essentials Short

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

45,00 -28%
32,40
20,00
40,00
Club Tennis Short
ADIDAS

Club Tennis Short

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

38,00
Own the Run Short
ADIDAS

Own the Run Short

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

34,95 -49%
17,50
28,00
33,00 -38%
20,46
33,00 -34%
21,78
20,00
20,00 -37%
12,60
Tiro Essentials Short
ADIDAS

Tiro Essentials Short

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

4.5/5 Op basis van 1273 reviews

Adidas korte broeken: perfecte match met elke sport

Het is belangrijk om de keuze voor een Adidas korte broek af te stemmen op het soort sport dat je doet. De ontwerpen en materialen variëren wat dat betreft namelijk. Je hebt dan ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld specifiek voor cardiotraining een korte broek van Adidas te kopen. Zo is het ideaal om tijdens cardiotraining een naadloze korte legging aan te hebben. Je kan ook als je buiten voetbalt of in de zaal de keuze maken om tijdens het voetballen een wijder vallende korte voetbalbroek aan te hebben. Op deze manier behoud je flexibiliteit en wendbaarheid om optimale sportprestaties te leveren.

Het aanbod met korte broeken van Adidas is enorm gevarieerd en dat betekent ook dat er een onderscheid is in materialen. Er zijn bijvoorbeeld uitvoeringen die voorzien zijn van ventilerende inzetstukken die perfect zijn om je tijdens het sporten koel en droog te houden. Ook zijn er Adidas korte broeken die uitgevoerd zijn met ademend en sneldrogend materiaal, net als het AEROREADY materiaal van dit sportmerk. Dit is zo uitgevoerd dat het snel zweet opneemt om een droog gevoel te behouden. Zo zijn er eveneens modellen met een stretchy stof die alle gelegenheid bieden om tijdens het sporten optimaal van bewegingsvrijheid te profiteren.

Altijd comfortabel om in te lopen

Een Adidas korte broek is niet alleen perfect om in te voetballen, boksen, hardlopen, fitnessen, tennissen of te hockeyen. Het is ook altijd een perfecte match als het gaat om er sportief bijlopen in je vrije tijd. Er is wat dat betreft een ruime keuze uit korte broeken van Adidas die je vaker kan dragen, bijvoorbeeld na het sporten, maar ook als je thuiskomt van je werk en je gemakkelijke kleding wilt dragen. Zo zijn er prachtige shorts van sweaterstof die door middel van een trekkoord over een verstelbare taille beschikken. Wil je er casual en stijlvol bijlopen dan heeft Adidas ook korte broeken waarmee je tijdens allerlei gelegenheden voor de dag kan komen.

De designs, materialen en variatie in kleuren maakt het voor iedereen mogelijk om de ideale Adidas korte broek te kopen bij Decathlon. Adidas staat voor kwaliteit en dat merk je aan alle sportkleding, zowel voor wat betreft het comfort als de lange levensduur. Het sportmerk maakt altijd weer gebruik van innovaties op het gebied van materialen, designs en kleuren om het beste van het beste te leveren. Dat geldt eveneens voor het aanbod met korte broeken van Adidas. Ons aanbod met Adidas korte broeken is geschikt voor iedereen die waarde hecht aan comfort, kwaliteit en design.