Adidas

Adidas

Ook bij Decathlon kan je terecht voor sportspullen van bekende merken. Zo vind je hier ons uitgebreide aanbod met Adidas sportspullen, van veel verschillende soorten kleding en schoenen tot tal van accessoires voor allerlei verschillende sporten. Koop hier dus de Adidas sportspullen voor jouw favoriete sport.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Sport
Maat
Geslacht
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 17446 reviews

Adidas bij Decathlon

Op zoek naar producten van Adidas? Decathlon is de juiste plek! Ons uitgebreide aanbod bestaat onder meer uit kleding, schoenen en accessoires van dit populaire sportmerk. Met producten van Adidas, ben je verzekerd van goede kwaliteit dat voortvloeit uit jarenlange en voortdurende ontwikkelingen. Hoewel het vaak wordt gedacht, hoeven producten van dit merk niet de hoofdprijs te kosten. Dit is prettig voor de kleinere portemonnee, terwijl je niet in hoeft te leveren op kwaliteit.

Wist je dit al over Adidas?

Vandaag de dag staat het vast dat Adidas behoort tot de absolute top als het aankomt op sportkleding. Het is een ware autoriteit in de industrie. De geschiedenis van Adidas reikt terug tot 1920, toen de Duitse gebroeders Adolf en Rudolf Dassler begonnen met het maken van schoenen. Er ontstond een ruzie, waardoor Rudolf in 1949 besloot om de samenwerking te verbreken en een eigen merk op te richten: Puma. Adolf Dassler (bijnaam Adi) besloot zijn bedrijf Adidas te noemen. De rest is geschiedenis. Door de tijd heen heeft Adidas verschillende zeer succesvolle en populaire producten en ontwerpen naar de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de iconische '3-Stripes' op bijvoorbeeld schoenen en vesten of aan de verschillende ontwerpen voor T-shirts voor topclubs en nationale ploegen binnen de voetbal. Niet alleen toont Adidas zijn beste kant in de wereld van de (top)sport, maar ook binnen de werelden van mode, duurzaamheid en cultuur behaalt het merk uitzonderlijke prestaties. Adidas biedt veel verschillende producten aan. Dus of je nou zoekt naar een nieuwe sportbroek, hardloopschoenen, zonneklep, rugzak of een complete boksset: Adidas heeft het! Ook zijn de producten in allerlei modellen en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor houdt je eenvoudig rekening met je eigen smaak. Wanneer je het aanbod van Decathlon bekijkt, kom je waarschijnlijk snel tot de conclusie dat producten van Adidas behoorlijk kunnen verschillen in prijsklasse. Hiermee is er voor bijna iedereen wel wat betaalbaars te vinden.

Koop Adidas online bij Decathlon

Waar je vroeger nog steevast naar de winkel ging om de nieuwste producten van de betere sportmerken aan te schaffen, daar kan je vandaag de dag profiteren van de onbegrensde mogelijkheden en voordelen van het internet. Producten van Adidas online terugvinden, is een fluitje van een cent en daarnaast is het aanbod online vaak bijzonder groot. Decathlon vormt daarvan het levende bewijs. Met het verrichten van een aantal simpele handelingen, heb je binnen enkele minuten producten van Adidas online besteld. Even wachten, en voordat je het weet staat de bezorger op de stoep met jouw nieuwe sportkleding van Adidas. Behoorlijk moeiteloos dus! Uiteraard kun je altijd nog even langskomen bij een van onze fysieke winkels, waar je goed kunt beoordelen of een product van Adidas je aanspreekt en of het je past. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies. Houd er wel rekening mee dat ons aanbod Adidas producten online vele malen groter is dan het aanbod in de winkel. Zoek je liever online naar producten van Adidas, scroll dan zeker eens door ons ruime aanbod heen en pas specifieke filters en sorteringen toe om snel te vinden wat je zoekt. Zo sta je er ook online niet alleen voor; wel zo prettig.